GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić na mukama: Zbog ozljede otpao još jedan standardni igrač

Dalić na mukama: Zbog ozljede otpao još jedan standardni igrač
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.11.2023 / 21:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija u Zagrebu se priprema za posljednja dva susreta kvalifikacija za plasman na EURO 2024. godine. U subotu 'vatreni' gostuju kod Latvije, a u utorak na Maksimir stiže Armenija. No, izbornik Zlatko Dalić i dalje ne može računati na sve igrače

Reprezentacija je u utorak navečer odradila trening na Maksimiru, ali ponovno 'vatreni' nisu bili u punom sastavu. Izbornik Zlatko Dalić od ranije ne može računati na Brunu Petkovića, u posljednji je trenutak otpao i Mateo Kovačić, a sada se čini kako će susrete protiv Latvije i Armenije propustiti i još jedan standardni 'vatreni'.

Naime, trening je u utorak propustio Josip Juranović koji se požalio na bol u mišiću. I da, Juranović je na ovo okupljanje stigao 'načet', još je ranije imao problema s mišićem te je izbivao s terena nekoliko tjedna u momčadi Union Berlina. Vratio se tek prošlog tjedna te odigrao dvije utakmice. U nedjelju je u 4:0 porazu Uniona u gostima kod Bayer Leverkusena Juranović odigrao samo prvih 45 minuta..

Prema prvim informacijama iz našeg stožera, Juranović će u srijedu u Zagrebu obaviti dodatne pretrage te će liječnička služba 'vatrenih' nakon toga odlučiti ima li šanse da zaigra ili će naš desni bek nastaviti oporavak u klubu.

Zlatko Dalić, ako Juranović otpadne za Latviju i Armeniju, na desnom beku ima samo jednu alternaciju, Josipa Stanišića.

Tagovi: dalić, vatreni, juranović
PROČITAJ I OVO
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE