GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

D-Marin Mandalina i JK Val domaćini Prvenstva Hrvatske u jedrenju

D-Marin Mandalina i JK Val domaćini Prvenstva Hrvatske u jedrenju
JEDRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.11.2020 / 09:21
Autor: SEEbiz
ZADAR – U partnerstvu s Jedriličarskim klubom Val, D-Marin Mandalina ovoga je vikenda domaćin ORC regate, i to Prvenstva Hrvatske. Iako je prvotno bilo planirano održavanje nekoliko regata u šibenskom i zadarskom akvatoriju pod sponzorstvom D-Marin-a, nažalost zbog okolnosti izazvanih COVID-19 pandemijom sve su otkazane.

Mjesto održavanja bit će svima dobro poznati Šibenski akvatorij, a baza događanja D-Marin Mandalina, ujedno i sponzor regate, dok je JK Val iz Šibenika organizator.

Regata će se jedriti tri dana i za sada je prijavljeno 12 brodova, a posebna je zanimljivost da će se jedriti i jedan navigacijski plov. Početak prve regate je danas u podne, dok će proglašenje najboljih biti u nedjelju nakon objave službenih rezultata.

ORC International je sustav premjeravanja po kojem se održavaju svjetska i europska prvenstva, a u Hrvatskoj se primjenjuje više od dvadeset godina. Osnovna ideja svakog sustava premjeravanja je izjednačiti različite jedrilice i time omogućiti posadama izjednačeno natjecanje, bez obzira na veličinu i karakteristike jedrilica.

Dosad je D-Marin bio sponzor i domaćin niza međunarodnih regata, uključujući i prestižne regate u klasi TP52, kao i regate u klasama Farr 40 te Melges 24 i 32. Prošle godine posebno su se istaknuli D-Marin ORC Svjetsko prvenstvo, kao i respektabilna regata European Match Race Tour. Također, održano je i veliko nacionalno klupsko natjecanje - D-Marin hrvatska jedriličarska liga, u organizacijskoj suradnji s Jedriličarskim klubom Val i Wave Sailing Centrom pri čemu je D-Marin Mandalina marina ugostila hrvatske jedriličarske klubove na jedrilicama J70 i Platu25.

D-Marin sponzorstvom i promocijom ovih regata promiče jedriličarski sport i rekreacijski jahting, kao i destinacije u kojima se natjecanja održavaju, što je od iznimne važnosti za snažnije pozicioniranje Hrvatske kao jedne od najljepših destinacija za jedrenje u Europi.

Tagovi: D-Marin Mandalina, Jedriličarski klub Val, Prvenstvo Hrvatske u jedrenju
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE