GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

City šesticom zasjeo na vrh

City šesticom zasjeo na vrh
PREMIERSHIP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.11.2023 / 19:12
Autor: SEEbiz
MANCHESTER - Nogometaši Manchester Cityja lako su i uvjerljivo ostvarili novu pobjedu u engleskog Premier ligi, na svom su Etihadu u 11. kolu svladali Bournemouth 6-1

Igrač utakmice bio je belgijski nogometaš Jeremy Doku koji je postigao prvi pogodak na susretu u 30. minuti nakon čega su uslijedila tri njegove asistencije. Dodavao je Bernardu Silvi u 33., Akanjiju u 37. i Fodenu u 64. minuti za velikih 4-0.

Do kraja je počasni gol za goste dao Sinisterra, kao što je Doku još jednom asistirao, a za domaćina zabijali drugi put Bernardo Silva i Ake. Privremeno je Manchester City ponovno zasjeo na vrh ljestvice.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu za City uz jednu dobru šansu u drugom dijelu kada je pucao iznad grede. Joško Gvardiol nije za domaćina ulazio u igru.

Dramatična je bila utakmica Brentforda i West Hama u kojoj je domaćin slavio s 3-2. Poveo je Brentford golom Maupayja u 11. minuti, ali vrlo brzo je West Ham okrenuo rezultat na svoju stranu. Kudus je izjednačio u 19., a Bowen u 26. minuti pogodio za 2-1.

Novi preokret uslijedio je u drugom poluvremenu. Autogolom Mavropanosa u 55. minuti domaćin je izjednačio, a u 69. i poveo nakon što je Collins naciljao suparničku mrežu za konačnih 3-2.

Prvu pobjedu u sezoni ostvario je Sheffield United premda se unatoč tome nije pomaknuo s posljednjeg mjesta ljestvice. Dramatično je Sheffield Utd. došao do premijernog slavlja, pobijedio je pred svojim navijačima Wolverhampton 2-1 jedanastercem u 100. minuti kojeg je realizirao Norwood.

Crystal Palace je u gostima svladao Burnley 2-0 golovima Schluppa i Mitchella, dok su Everton i Brighton odigrali 1-1. Tragičar je bio domaći igrač Young koji je u 84. minuti dao autogol i onemogućio svojoj momčadi tri boda.

U prvom subotnjem susretu Manchester United je osvojio tri gostujuća boda nakon minimalne 1-0 pobjede kod Fulhama. Pobjedu je gostima osigurao Bruno Fernandes golom u 91. minuti.

U nedjelju se igraju dvije utakmice 11. kola, Nottingham Forest - Aston Villa i Luton - Liverpool, dok posljednju utakmicu u ponedjeljak igraju Tottenham - Chelsea.

Tagovi: manchester city, Joško Gvardiol, Jeremy Doku
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE