GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ćiro Blažević: Mrzim Portugal (VIDEO)

Ćiro Blažević: Mrzim Portugal (VIDEO)
TRENER SVIH TRENERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.10.2020 / 14:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Čuveni Miroslav Ćiro Blažević bio je gost u hrvatskom "Podcast Inkubatoru" i otkrio je da - mrzi Portugalce.

Prisjetio se okršaja s Portugalcima još dok je bio trener Dinama početkom 80-ih godina.

"Mrzim Portugal. Predsjednik Sportinga pokrao me protiv Dinama. Zabili smo dva gola, ali sudac ih je poništio."

Tu je izjavu prisnažio je i dodatkom kako ga je Portugal pokrao i u utakmicama protiv Bosne i Hercegovine.

Odgovorio je bi li vodio reprezentaciju Srbije.

"Da li je ikada bilo takvih ponuda?", glasilo je jedno od pitanja gledalaca.

"Nikad ozbiljnih. Nisam mogao razmotriti takvu ponudu. Poštujem njihov sport, njih poštujem, izuzev onih divljaka... Teško, vrlo teško... Ne bi ni oni htjeli mene", rekao je Blažević, a onda nastavio:

"Svojevremeno je Stambolić, koji je bio faca, silno htio da dođem u Crvenu zvezdu. Ali Džajić i Cvetković su rekli: 'Gdje će Hrvat kod nas biti trener?!'. I to je dobro. Ali mi smo malo širi, kod nas je Miljan Miljanić bio trener", rekao je Blažević.

Voditelj se nadovezao da su u Zvezdi kasnije to "progutali" jer je Robert Prosinečki kasnije bio trener crveno-bijelih, na šta je Ćiro odreagirao burno:

"Prosinečki je pola Srbin, pola Hrvat! Koga ti zaje**vaš sada? Ali, on je Hrvat kojeg ja volim i poštuje sve što je hrvatsko. Nemam primjedbu na njega. Moja žena voli Sevillu i želi vidjeti taj grad kako treba. On iz Zagreba ide sa njom u Sevillu da joj pokaže sve. To je odnos Prosinečkog i Ćire i njegove obitelji", rekao je Blažević.

Srbija bi mogla biti u grupi Europskog prvenstva s Hrvatskom, ukoliko eliminira Škotsku.

"Oni imaju koncentrat talenta u ekipi gotovo kao i mi. Ali nisu vođeni kako treba. To otvoreno kažem. Šteta i žao mi je zbog toga".

Na kraju se dotakao i nedavno preminulih Radomira Antića i Ilije Petkovića.

"Što reći o Antiću koji je bio trener Barcelone, Atletica i Reala. To nikome nije sa ovog podneblja uspjelo. Petković je imao konkretnog uspeha. O obojici se radi o trenerima od kalibra", zaključio je Blažević.

Tagovi: Ćiro Blažević, Robert Prosinečki, hrvatska nogometna reprezentacija, Portugal, Sporting, Crvena zvezda, Dragan Džajić
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE