GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cico Kranjčar ispraćen uz omiljene pjesme, kći Lana održala govor

Cico Kranjčar ispraćen uz omiljene pjesme, kći Lana održala govor
ISPRAĆAJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.03.2021 / 17:22
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Na groblju Mirogoj pokopan je Zlatko Cico Kranjčar. Velikan Dinama i Hrvatske, jedan od najboljih napadača 70-ih i 80-ih godina, preminuo je 1. ožujka u bolnici Merkur u 65. godini. Iza sebe ostavlja suprugu Elviru, kćer Lanu, sina Niku i cijelu Dinamovu obitelj.

Od Cice se oprostilo tisuće Zagrepčana koji su željeli odati počast jednoj od najvećih legendi maksimirskog kluba. Na vječni počinak ispraćen je uz najdraže mu zagrebačke popevke "Dobro mi došel prijatel", "Moj Zagreb, tak imam te rad" i "Fala", a govor je držala njegova kći, Lana.

"Tata, zahvaljujem tebi i mami što ste nas naučili što je ljubav. Hvala vam na vrijednostima koje ste nam usadili, a mi ih sada prenosimo na naše obitelji. Hvala što si mi pokazao što znači živjeti život punim plućima, s radošću i veseljem. Ne opterećivati se preprekama, već ih preskakati. Simbol si generacija jednoga grada, a meni si tata, mojoj djeci djed. Znaj da ću uvijek u srcu nositi zajedničku ljubav, snagu i vjeru. Osmijeh nisi napustio ni u najtežim trenucima, a nećemo ni mi. Volim te beskrajno", rekla je kći Cice Kranjčara.

Mnogobrojni navijači došli su odati počast Cici u Dinamovom dresu i sa šalom oko vrata. Na Mirogoju je bilo oko tisuću ljudi, a Kranjčar je pokopan u Aleji velikana. Do mjesta ukopa mogli su se približiti samo najuža obitelj, prijatelji i Cicini bivši suigrači.

Fotografija: Matija Lukunić, Pixsell

Tagovi: Zlatko Kranjčar, Cico Kranjčar, Lana Kranjčar, Dinamo, Mirogoj
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE