GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Chievo otkupio ugovor Adriana Šempera

Chievo otkupio ugovor Adriana Šempera
VRATARI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.06.2020 / 16:45
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Adrian Šemper od četvrtka je i službeno igrač Chieva iz Verone. Dosad je tamo bio na posudbi, klub iz Verone bio je zadovoljan njime, no bilo je naznaka i prije korona-krize da Chievo neće moći aktivirati otkupnu klauzulu ako ne uđe u Serie A, a Šemper je imao i drugih upita i ponuda iz inozemstva.

Međutim, sve ovo što se dogodilo u nogometu u zadnja tri mjeseca utjecalo je na razne procese pa tako i na na rasplet ovog posla. Chievo je, na kraju, odlučio otkupiti Šempera, prvi vratar toga kluba potpisao je ugovor do lipnja 2024. Inače, otkupna klauzula bila je, u trenutku odlaska na posudbu, 1,5 milijuna eura, pojavile su se informacije tijekom ove stanke da Chievo ne može platiti toliko, možda najviše milijun eura te da je dobio 'skonto, no, s druge strane ipak se može čuti da je Dinamo dobio 1,5 milijuna eura. Kako god, Šemper više nije Dinamov igrač.

- Sretan sam što ostajem ovdje. Bio je to moj glavni cilj kad sam došao u Chievo, želja mi je ostvarena, sad mi ostaje još bolje raditi i trenirati da bih u budućnosti bio još bolji - rekao je Šemper za službenu stranicu.

Inače, neki talijanski mediji kažu da bi Šemper, bez obzira na potpis ugovora, mogao vrlo skoro napustiti Veronu, s obzirom da postoje ponude i interes jačih klubova, ističu njegovih osam (od 25 koliko ih je branio) utakmica bez primljenog gola u Seriji B ove sezone. Moglo bi dosta toga ovisiti o tome hoće li Chievo uspjeti izboriti Serie A. Trenutno je osmi, na mjestu koje vodi u kvalifikacije za najviši rang, razlike između momčadi su male, nije isključeno da Chievo na kraju i direktno izbori Serie A.

Foto: Getty Images

Tagovi: Adrian Šemper, Chievo, Dinamo, Serie A
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE