GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Chicago Bullsi otpustili trenera Jima Boylena

Chicago Bullsi otpustili trenera Jima Boylena
OTKAZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2020 / 16:39
Autor: SEEbiz / H

CHICAGO - Vodstvo Chicago Bullsa odlučilo je otpustiti trenera Jima Boylena koji je u protekle dvije sezone vodio momčad do skromnog učinka od 39 pobjeda i 84 poraza, objavio je u petak izvršni dopredsjednik za košarkaške aktivnosti Arturas Karnišovas.

Boylen je Bullse preuzeo u prosincu 2018. i postao jednim od najneuspješnijih trenera u povijesti momčadi sa samo 31,7 posto pobjeda.

"Nakon što sam napravio opsežnu analizu i da si dovoljno vremena, odlučio sam da nam je neophodan svjež pristup i evolucija vodstva. To je bila vrlo teška odluka, ali vrijeme je da naš klub napravi taj sljedeći korak i krenemo prema novoj eri Chicago Bullsa", izjavio je u priopćenju Karnišovas.

"Jim je sjajan čovjek kojemu je doista stalo do ove organizacije i do košarkaške igre. Želim mu zahvaliti za profesionalizam i posvećenost klubu", dodao je bivši litavski reprezentativac i pomoćnik glavnog menadžera Denver Nuggetsa koji je na sadašnju dužnost u Bullsima imenovan u travnju ove godine.

Momčad koja je u eri Michaela Jordana osvojila šest naslova NBA prvaka u rasponu od osam sezona, posljednji put je u doigravanju bila prije tri sezone, a dalje od prvog kola stigla prije pet godina.

U ovoj sezoni, Chicago je do prekida zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa imao učinak 22-43 i nije se našao među 22 momčadi koje su nastavile natjecanje 'pod balonom' u Orlandu.

Tagovi: Chicago Bulls, Jim Boylen, Arturas Karnišovac, Michael Jordan
PROČITAJ I OVO
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
FINANCIRANJE
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
ZAGREB - U Dinamu će se danas održati redovna sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o tekućim pitanjima, a novooformljeni brojni odbori kluba dat će izvještaje o djelatnostima za koje su nadležni.
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
PONUDA
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
ZAGREB - Zlatko Dalić će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo.
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
NBA PLAYOFF
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
OKLAHOMA CITY - Košarkaši Oklahoma City Thundera poveli su s 1:0 na otvaranju polufinalne serije Zapadne konferencije, slavivši na svom parketu protiv Dallas Mavericksa sa 117:95.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE