GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Celticsi nakon produžetaka bolji od Lakersa

Celticsi nakon produžetaka bolji od Lakersa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.12.2022 / 08:42
Autor: SEEbiz / Novi list
NEW YORK -  Sinoć je u NBA odigrano pet utakmica, a u najnapetijoj su  Boston Celtics na gostovanju sa 122-118 nakon produžetaka pobijedili LA Lakerse.

Jayson Tatum je za slavlje svoje momčadi ubacio 44 koša, a pratio ga je Jaylen Brown sa 25 koševa i 15 skokova. Marcus Smart je zabio 18 poena za Celticse koji su se tako oporavili nakon poraza u prethodne dvije utakmice od Golden State Warriorsa i Los Angeles Clippersa.

Lakerse je predvodio Anthony Davis sa 37 ubačaja i 12 skokova, a LeBron James je dodao 33 koševa, devet skokova i devet asistencija. Lakersima je ovo četvrti poraz u zadnjih pet utakmica.

Russell Westbrook je zabio 20 poena i upisao 14 skokova za Lakerse koji su u trećoj četvrtini zaostajali 20 koševa. Nakon toga je Los Angeles preokrenuo rezultat serijom od 18-0 i poveo sa 106-93, ali je Boston zatvorio regularni dio utakmice serijom 17-4 s kojom je iznudio produžetke.

Philadelphia 76ers su stigli do treće pobjede zaredom svladavši sa 123-103 Sacramento Kingse. Predvodio ih je Joel Embiid koji je zabio 31 koš, a James Harden je dodao 21 ubačaja uz 15 asistencija, sedam skokova i pet ukradenih lopti. Kod Kingsa najbolji je bio Domantas Sabonis sa 22 poena i 10 skokova, dok je Malik Monk dodao 16 poena.

Tagovi: LeBron James, Anthony Davis, Jaylen Brown, jayson Tatum, LA Lakers
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE