GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brunson blistao u San Franciscu za pobjedu Knicksa nad Warriorsima

Brunson blistao u San Franciscu za pobjedu Knicksa nad Warriorsima
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.03.2024 / 08:08
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Još je jedna večer puna događaja za košarkaše u sjevernoameričkoj NBA ligi. Istaknuo se 27-godišnji Amerikanac Jalen Brunson. Zabio je 34 koša i bio ključni čovjek New York Knicksa pod obručima Chase Centera u San Franciscu, dok su Knicksi na gostovanju pobijedili Golden State Warriorse sa 119-112.

Knicksi su iskoristili lošu igru Warriorsa koji su još bili pod dojmom subotnje visoke pobjede nad Los Angeles Lakersima. Domaći su cijelo vrijeme bili u zaostatku nakon što je New York u prvoj četvrtini poveo 20-6.

Brunson je briljantno vukao konce, vodeći ozljedama prožetu postavu Knicksa do impresivne pobjede koja ih čvrsto drži na putu doigravanja.

Brunson je imao sjajnog asistenta na parketu, Miles McBride zabio je rekord karijere od 29 poena u tek svojoj šestoj NBA utakmici.

"Uvijek tražimo načine za pobjedu", rekao je Brunson nakon utakmice. "Ostati spreman, ostati samouvjeren, samo ostati sabran."

Poraz je bio još jedan udarac za nestabilne Warriorse, koji ove sezone imaju negativan omjer 17-18 kod kuće.

Golden State je na 10. mjestu Zapadne konferencije, posljednjem mjestu koje ih vodi u dodatne kvalifikacije za doigravanje. Stephen Curry predvodio je strijelce Golden Statea sa 27 poena.

New York Knicksi su četvrti na ljestvici Istočne konferencije s omjerom pobjeda i poraza 41-27.

U Los Angelesu Lakersi su se nakon subotnjeg poraza od Warriorsa vratili uvjerljivom pobjedom nad Atlanta Hawksima 136-105.

D'Angelo Russell je za tricu šutirao 6-10 i ubacio 27 koševa, LeBron James je ovoga puta bio drugi strijelac Lakersa s 25 koševa, a Anthony Davis ubacio je 22.

Lakersi su deveti na Zapadu s omjerom pobjeda i poraza 37-32.

U drugim utakmicama u ponedjeljak, Cleveland Cavaliers su se vratili nakon minusa od 15 poena i pobijedili 108-103 nad Indiana Pacersima u Indianapolisu nakon što je Clevelandova obrana ograničila Tyresea Haliburtona na samo 14 poena.

Ovom pobjedom Cleveland je popravio omjer pobjeda i poraza na 43-25 i ostao na trećem mjestu Istočne konferencije iza prvoplasiranih Boston Celticsa i drugoplasiranih Milwaukee Bucksa.

Članovi vodećeg Bostona su u svojoj dvorani pobijedili već otkazane Detroit Pistonse i slavili sa 119:94.

Jaylen Brown predvodio je Boston s 31 poenom, dok je Derrick White ostvario svoj prvi triple-double u karijeri i završio s 22 poena, 10 skokova i 10 asistencija.

- Obično nisam od onih koji jure za statistikom - rekao je nakon pobjede White, koji je ovaj put samo iskoristio svoj trenutak.

U Salt Lake Cityju Anthony Edwards napravio je skok sezone u utakmici u kojoj su Minnesota Timberwolvesi svladali domaći Utah Jazz sa 114:104.

Edwards, koji je završio s 32 koša, poletio je u trećoj četvrtini, preskočivši Johna Collinsa od šest stopa i dva za spektakularan uspjeh u karijeri.

"Ovo je najbolja vožnja u mojoj karijeri, neću lagati", rekao je Edwards nakon pobjede, koja je ostavila Minnesotu na drugom mjestu Zapadne konferencije s omjerom 47-21, jednu utakmicu iza vodećeg Oklahoma City Thundera (47- 20).

Philadelphia 76ersi su bez ozlijeđenog Joela Embiida pobijedili Miami Heat (98:91). Chicago Bullsi su ipak jedva svladali već otkazane Portland Trail Blazerse (110:107).

Šestoplasirani Sacramento Kingsi na Zapadu trebali su produžetke kako bi pobijedili 13. rangirane Memphis Grizzliese sa 121-111.

Tagovi: brunson, knicks, warriors, curry
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE