GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boston razbio Sixerse, nije pomogao ni Embiid

Boston razbio Sixerse, nije pomogao ni Embiid
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.05.2023 / 07:42
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
BOSTON - Nakon što su iznenadili Boston i stigli do prve pobjede u seriji, Philadelphia 76ersi noćas se nisu dobro proveli u gostima kod Celticsa. Domaćin je upisao glatku 121:87 pobjedu i izjednačio na 1:1 u polufinalu Istočne konferencije.

U sastav se vratio Joel Embiid i za 26 minuta upisao 15 poena i tri skoka, no prva zvijezda Phile očito još nije potpuno spremna nakon ozljede koljena zarađene u trećem dvoboju prvog kruga doigravanja protiv Brooklyna.

Na potrebnoj razini nije bio ni James Harden koji je u prvoj utakmici u Bostonu izjednačio rekord karijere u doigravanju postigavši 45 koševa, od čega sedam trica. Sinoć je Harden ubacio 12 poena, te tomu dodao 10 skokova i četiri asistencije.

Boston je imao pet igrača sa dvoznamenkastim brojem poena - Brown i Brogdon ubacili su po 25 i 23, Smart i White dodali su svaki po 15, Williams je ubacio 12.

Kod Phile je najefikasniji bio Harris sa 16 poena i sedam skokova, što dovoljno govori o noćašnjoj utakmici koja se u drugom poluvrmeenu pretvorila u jednosmjernu ulicu.

Gosti su se držali sve do treće dionice, kada su Celticsi napravili 35:16, te do kraja razliku povećali na ogromnih 34 poena.

Tagovi: Boston Celtics, Jayson Tatum, Joel Embiid, James harden
PROČITAJ I OVO
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE