GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boston i dalje jedini neporažen

Boston i dalje jedini neporažen
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.11.2023 / 09:38
Autor: SEEbiz
BOSTON - Košarkaši Boston Celticsa u NBA ligi pobijedili su u gostima Brooklyn Netse sa 124-114 i nakon pet utakmica ostali jedina neporažena momčad lige.

Jayson Tatum ubacio je 32 poena i uhvatio 11 lopti, Jaylen Brown dodao je 23 poena, a latvijski centar Kristaps Porzingis 22 za Boston.Kod Brooklyna je Cameron Thomas zabio 27 koševa.

Branitelji naslova stigli su do šeste pobjede u sedmoj utakmici, Denver Nuggets su pobijedili Chicago Bullse 123-101.Nikola Jokić bio je na pragu triple-doublea (28 poena, 16 skokova, devet asistencija), a Michael Porter (27 poena) i Aaron Gordon (15 poena, 12 skokova) upotpunili su njegov učinak u napadu Denvera.Pobjeda Denvera je tim važnija jer su zbog ozljede već u prvoj četvrtini ostali bez drugog najboljeg igrača Jamala Murraya.

Zvijezde nedavnog SP-a Nijemac Franz Wagner (26 poena) i Paolo Banchero (25 poena, 10 asistencija) predvodili su Orlando Magic do uvjerljive pobjede nad Los Angeles Lakersima sa 120-101. Anthony Davis (28 poena, 13 skokova, sedam blokada) i LeBron James (24 poena, devet skokova, pet asistencija, tri ukradene lopte) istaknuli su se u redovima Lakersa koji su trećim porazom sezone započeli niz od četiri gostovanja.

Philadelphia 76ersi su pobijedili Phoenix Sunse 112-100 i zaostaju jednu pobjedu za Bostonom. Joel Embiid (26 poena, 11 skokova), Kelly Oubre (25 poena), Tobias Harris (18 poena, 10 skokova) i, na svoj dvadeset i treći rođendan, Tyrese Maxey (22 poena, 10 skokova) bili su najbolji u pobjedi. ekipa domaćina. Prvi strijelac susreta bio je zvijezda Phoenixa Kevin Durant koji je ubacio 31 poen uz osam skokova.

Anthony Edwards (31 poen) i Karl-Anthony Towns (25) bili su prvi igrači momčadi Minnesota Timberwolves koja je na domaćem terenu svladala Utah Jazz 123-95. Finac Lauri Markanen (22, 8 skokova) bio je prvo ime kod Utaha, dok je Luka Šamanić za četiri minute igre imao 3 koša i 2 skoka.

Charlotte Hornetsi predvođeni Markom Williamsom (27 poena) također su slavili u gostima kod Indiana Pacersa (125-124), iako je Tyrese Haliburton izjednačio rekord karijere sa 43 poena, uz 12 asistencija.

Tagovi: Jayson Tatum, Jaylen Brown, Boston Celtics, Dario Šarić
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE