GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bojan Bogdanović u Knicksima

Bojan Bogdanović u Knicksima
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.02.2024 / 18:59
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Bojan Bogdanović novi je igrač New York Knicksa, javlja Adrian Wojnarowski. Hrvatski košarkaš odlazi iz Detroit Pistonsa u razmjeni u posljednjem danu prijelaznog roka u NBA ligi.

Uz njega će put New Yorka i Alec Burks, dok će Detroit za njih dvojicu dobiti Quentina Grimesa, Evana Fourniera, Ryana Arcidiacana, Malachija Flynna i dva izbora druge runde drafta.

Bogdanović tako iz najlošije momčadi NBA-a prelazi u trenutno trećeplasirani sastav Istočne konferencije i trebao bi mu biti pojačanje za doigravanje. Burks je također iskusan igrač kojemu je glavna kvaliteta ta da je dobar strijelac. Knicksi su odrekli dva izbora na draftu, odličnog mladog defenzivca, ali limitiranog ofenzivca Grimesa, veterana Fourniera te dva playmakera Flynna i Arcidiacana, koji nisu bili dio rotacije.

Bogdanović je ove godine odigrao 28 utakmica za Detroit i u njima ostvario prosjeke od 20.2 poena, 3.4 skoka i 2.5 asistencija. U Detroitu je ukupno proveo sezonu i pol. Knicksi su mu šesti klub u NBA karijeri. Uz Detroit Pistonse, ranije je igrao za Brooklyn Netse, Washington Wizardse, Indiana Pacerse i Utah Jazz. Ujedno će biti treći hrvatski igrač u povijesti Knicksa, nakon Bruna Šundova i Marija Hezonje.

Do kraja ove sezone bit će jasnije ima li i budućnost u Knicksima ili će mu oni biti samo kratkotrajna stanica. Bogdanović ima ugovor na 19 milijuna dolara za sljedeću sezonu, ali zajamčena su mu samo dva. Ako ga Knicksi odluče zadržati, dobit će punih 19, a ako ne, dobit će dva i biti slobodan potražiti novu momčad. Rok za njihovu odluku je 29. lipnja.

Tagovi: Bojan Bogdanović, New York Knicks, Knicks, Pistons
PROČITAJ I OVO
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
NBA PLAYOFF
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
CLEVELAND - Košarkaši Cleveland Cavaliersa posljednji su sudionici drugog kruga ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, oni su u odlučujućoj sedmoj utakmici prvog kruga kao domaćini svladali Orlando Magic 106-94.
Navijači Dinama dočekali igrače, Ristovski vodio navijanje
DOČEK
Navijači Dinama dočekali igrače, Ristovski vodio navijanje
ZAGREB - Dinamo je nevjerojatnim preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj na četiri boda tri kola prije kraja prvenstva.
Preminuo César Luis Menotti
IN MEMORIAM
Preminuo César Luis Menotti
BUENOS AIRES - U 86. godini života, umro je slavni nogometni trener César Luis Menotti.
Dinamo velikim preokretom do pobjede na Rujevici
KORAK DO TITULE
Dinamo velikim preokretom do pobjede na Rujevici
RIJEKA - Dinamo je nevjerojatnim preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj na četiri boda tri kola prije kraja prvenstva.
Inter želi sjajnog napadača Osijeka
TRANSFERI
Inter želi sjajnog napadača Osijeka
ZAGREB - Antun Matković, sjajni napadač Osijeka, postao je top tema u Italiji iako igra tek prvu seniorsku sezonu u SuperSport HNL-u.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE