GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović solidan, Pistonski opet izgubili

Bogdanović solidan, Pistonski opet izgubili
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.11.2022 / 09:23
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - Bojan Bogdanović postigao je 18 poena, ali nije uspio pomoći svojim Detroit Pistonsima do dođu do četvrte pobjede u sezoni, iako su igrali protiv momčadi koju su u prethodne dvije sezone pobijedili svih šest puta.

Toronto Raptorsi slavili su 115:111, iako su igrali bez trojice ozlijeđenih startera, dok su domaćini bili bez najveće zvijezde Cadea Cunninghama.

Bogdanović je do 18 poena stigao šutirajući 5/12 iz igre, 2/8 za tricu i 6/10 s linije slobodnih bacanja, a ubilježio je i po pet skokova, asistencija te izgubljenih lopti. Slaba šuterska večer i količina pogrešaka naposljetku su koštale Pistonse u tijesnoj završnici.

Prvi strijelac Detroita bio je rookie Jaden Ivey s 21 poenom, a za Raptorse je utakmicu karijere odigrao Kanađanin Dalano Banton postigavši 27 poena za pobjedu kojom je Toronto vratio natpolovični učinak (8-7), dok su Pistonsi s 3-12 najgori na Istoku.

Jedina momčad u NBA ligi s manje pobjeda su Houston Rocketsi, koji su ovaj put izgubili od LA Clippersa 122:106. Ivica Zubac je za pobjednike postigao devet poena (šut 3/5, bacanja 3/3) uz sedam skokova, jednu asistenciju, jednu blokadu, dvije izgubljene lopte i jedan neugodan viralni trenutak kada je Kenyon Martin Jr. zakucao preko njega i stavio ga "na poster". Prvi strijelac Clippersa bio je Paul George s 22 poena, a Rocketse je s 25 predvodio Jalen Green.

Dario Šarić nije igrao u tijesnom porazu Phoenix Sunsa u Miamiju 113:112. Heat je poveo 35 sekundi prije kraja slobodnim bacanjima Bama Adebaya, a Sunsi iz tri pokušaja u posljednjem napadu nisu uspjeli pogoditi za pobjedu. Adebayo je s 30 koševa i 10 skokova bio najbolji igrač utakmice, a Devin Booker zabio je 25 za Sunse.

Nakon što su dobili prvih devet utakmica u sezoni, Milwaukee Bucksi izgubili su tri od zadnje četiri, a sinoć ih je kao gost pobijedila Atlanta 121:106. Prvaci Golden State Warriorsi izgubili su na svih sedam gostovanja u sezoni, ali kod kuće su uvjerljivi, a sinoć su razbili San Antonio Spurse 132:95 predvođeni s 36 poena Jordana Poolea.

Rezultati:
Detroit - Toronto 111:115
Orlando - Charlotte 105:112
Boston - Oklahoma City 126:122
Miami - Phoenix 113:112
Houston - LA Clippers 106:122
Milwaukee - Atlanta 106:121
Golden State - San Antonio 132:95

Tagovi: Bojan Bogdanović, Dario Šarić, Detroit Pistons, Ivica Zubac
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE