GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović prvi put odveo Knickse do pobjede

Bogdanović prvi put odveo Knickse do pobjede
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2024 / 08:16
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Drugi dio sezone NBA lige počeo je odlično za Bojana Bogdanovića i New York Knickse, koji su došli do prve zajedničke pobjede, a hrvatski košarkaš imao je izvrsnu šutersku večer i bio najbolji strijelac slavne franšize.

Knicksi su u gostima svladali Philadelphia 76erse 110:96, a Bogdanović je zabio 22 poena pogodivši svih šest pokušaja za tricu.

Učinak je još impresivniji ako se zna da je Bojan utakmicu započeo na klupi i odigrao samo 23 i pol minute. Ukupno je šutirao 8/13, a konto bi mu bio još veći da nije promašio oba slobodna bacanja. Uhvatio je i dva skoka, a s tri ukradene lopte izjednačio je rekord karijere ostvarivši taj učinak jubilarni 20. put u NBA ligi.

"Uvijek je zabavno kad i ti ti ekipa igrate dobro. Dok god pobjeđujemo, svi se zabavljamo", rekao je poslije utakmice Bogdanović, koji je nakon mučne sezone u Detroitu konačno ostvario prvu pobjedu kao član Knicksa u svom trećem nastupu za novi klub.

Momčad iz New Yorka nakon razmjene s Pistonsima izgubila je prve četiri utakmice, od kojih je Bojan propustio dvije zbog ozljede. Knicksi su i dalje oslabljeni ozljedama Randlea, Anunobyja i Robinsona, ali Sixersi su u podjednako teškoj situaciji bez Joela Embiida.

Bogdanović je bio najbolji strijelac, ali tri igrača Knicksa ostvarila su double-double - Jalen Brunson s 21 poenom i 12 asistencija, Josh Hart s 18 poena i 12 skokova i Precious Achiuwa s jednim skokom manje. Sixerse je predvodio Tyrese Maxey s 35 poena.

Novi double-double, 15. u sezoni, ostvario je Ivica Zubac, koji je u porazu LA Clippersa u Oklahoma Cityju 129:107 ubilježio 13 poena (šut 5/12, slobodna bacanja 3/4), 12 skokova te po jednu asistenciju, blokadu i izgubljenu loptu. Clipperse je s 20 poena predvodio Kawhi Leonard, a Shai Gilgeous-Alexander zabio je 31 za Thunder.

Od hrvatskih košarkaša sinoć je igrao još samo Dario Šarić te u pobjedi Golden State Warriorsa nad LA Lakersima 128:110 za 15 minuta s klupe postigao po četiri poena, skoka i asistencije. Luka Šamanić nije ulazio u igru u domaćem porazu Utah Jazza od Charlotte Hornetsa 115:107.

Tagovi: Bogdanović, Knicks, new york
PROČITAJ I OVO
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE