GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović isključen, Zubac vrlo dobar

Bogdanović isključen, Zubac vrlo dobar
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2022 / 08:07
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
NEW YORK - Nakon što je noć prije bio najbolji pojedinac u gostujućoj pobjedi svojih Detroit Pistonsa 116-96 nad Miami Heatom, hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović sinoć je upisao jednu od najskromnijih partija ove sezone u porazu protiv New Orleans Pelicansa 104:98.

I nije to bilo slučajno. Babo je upisao samo 5 poena i 3 skoka u 20 odigranih minuta, i to zato što je isključen iz igre devet minuta prije kraja treće četvrtine zbog dvije uzastopne tehničke pogreške dobivene zbog prigovora sucu.

Obje tehničke dobio je praktički istovremeno, u razmaku od nekoliko sekundi. Na početku drugog poluvremena Bogdanović je u prolazu nešto dobacio sucu, koji je ekspresno zazviždao, na što je Babo odmahnuo rukom i dobio drugu, isključuju tehničku.

Baš kao i na prethodnoj utakmici, Babo je odigrao loše prvo poluvrijeme. Protiv Miamija je zabio samo tri poena u prvom dijelu pa završio na 31, sinoć je pogodio samo jednu tricu (od četiri) te dva slobodna bacanja. Ovoga puta, nažalost, nije imao priliku odraditi posao do kraja.

U ovom potpuno neočekivanom raspletu, igru Detroita preuzeli su Saddiq Bey (25 poena i 4 skoka) i Killian Hayes (17 p i 6 s), ali to nije bilo dovoljno za više od časnog poraza.

Domaću momčad predvodio je Zion Williamson sa 29 poena, 10 skokova i 5 asistencija, za petu uzastopnu pobjedu, a 20 peona, 5 skokova i isto toliko asistencija dodao je Trey Murphy.

Orladno Magic je nakon produžetaka svladao Los Angeles Clipperse sa 116-111, a Ivica Zubac odigrao je još jednu odličnu utakmicu sa 16 poena, 13 skokova i jednom asistencijom za 37 minuta provedenih na parketu.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Detroit Pistons, Ivica Zubac
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE