GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Blizu dogovora: Je li ovo novi vlasnik Chelseaja?

Blizu dogovora: Je li ovo novi vlasnik Chelseaja?
PONUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.04.2022 / 21:01
Autor: SEEbiz / N1 info
LONDON - Konzorcij na čelu s vlasnikom LA Dodgersa Toddom Boehlyjem uskoro bi mogao postati novi vlasnik Chelseaja nakon što ga otkupi od Romana Abramoviča.

Nakon što je Abramovič sankcioniran zbog navodnih veza s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, otočki klub je stavljen na prodaju.

Ranije u petak, britanski milijarder Sir Jim Ratcliffe ponudio je 4,25 milijardi funti za europskog prvaka. No, ponuda je stigla u petak ujutro, tjednima nakon početnog roka za dostavu ponuda od 18. ožujka.

Chelsea i Boehly nisu službeno komentirali situaciju. Američki investitor ponudio je oko 2,5 milijardi funti za klub, a suvlasnik je i Dodgersa te američke ženske košarkaške ekipe Los Angeles Sparks.

Raine Grupa je imala četiri unosne ponude, a BBC prenosi kako je na kraju za novog vlasnika kluba iz Londona odabran američki milijarder Todd Boehly. Banka Raine Group nakon detaljne provjere Amerikanca proglasila najpoželjnijim ponuđačem. Uskoro se očekuje da Todd Boehly i službeno postane vlasnik Chelseaja.

Tagovi: Chelsea, Jim Ratcliffe, Roman Abramovič, Lyxor Asset Management, Nick Candy, Aethel Partners, Muhsin Bayrak
PROČITAJ I OVO
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE