GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelica odlazi iz Osijeka?

Bjelica odlazi iz Osijeka?
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.05.2022 / 12:01
Autor: SEEbiz
OSIJEK - Nenad Bjelica jedan je od najozbiljnijih kandidata za novog trenera Spezije, tvrde dobro obaviješteni izvori iz Italije! Ova je informacija šokirala čelnike Osijeka iako je sam Bjelica posljednjih tjedana otvoreno u javnosti iskazivao nezadovoljstvo radom određenih klupskih struktura...

Osijek je sezonu u Hrvatski Telekom Prvoj ligi završio na trećem mjestu i nije osvojio niti jedan trofej. Istina, Nenad Bjelica se praktički do samog kraja s Osijekom borio za naslov prvaka, no nije uspio.

Uz sve to je Bjelica posljednjih nekoliko tjedana otvoreno prozivao upravu i dio klupskih struktura da ne rade svoj posao. Nije Bjelica skrivao nezadovoljstvo, tvrdio je da nema podršku u borbi za titulu.

'Mislim da je Osijek bio dobar kandidat za naslov prvaka i da svi koji rade u klubu moraju željeti te titule. Tada ćemo moći konkurirati za naslov kao Hajduk i Dinamo. U tim samim klubovima ljudi puno više žele nego što žele naši ljudi. Igrači i ja smo to željeli, ali svi skupa moramo to više željeti', kazao je svojevremeno Bjelica te ustvrdio:


'Dinamo je space shuttle za nas po svemu. Zvuči kao neki alibi, ali jednostavno je tako. Morali bismo svi ići u istom pravcu kao što idu oni koji su bolji od nas i onda možda imamo šansu. Nemamo mi ni taj gard osvajača titule...'

Tagovi: Nenad Bjelica, Osijek, Spezia
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE