GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelica: Nismo daleko od Realove razine

Bjelica: Nismo daleko od Realove razine
STAVOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.12.2023 / 09:08
Autor: SEEbiz
BERLIN - Union Berlin završio je europski put za ovu sezonu.

Šansa da se iz Lige prvaka spusti u Europa ligu i ondje prezimi je postojala, no nestala je s porazom 2:3 u jučerašnjoj utakmici igranoj u Berlinu. Union je imao vodstvo 1:0, u završnici stigao do izjednačenja protiv španjolskog velikana, no onda je gol Danija Ceballosa iz 89. minute odnio sve na Realovu stranu.

Nenad Bjelica, koji je nedavno preuzeo Union s ciljem da mu sačuva prvoligaški status, prokomentirao je utakmicu. Istaknuo da je Real natjerao njegovu momčad na puno trke, a potom i zaključio da Union uopće nije bio daleko od razine favoriziranog suparnika.

"Real nas je natjerao na puno trke, morali smo ih hvatati po terenu do iznemoglosti. Ali to se događa i momčadima koje su bolje od Union Berlina. Nismo imali ni sreće. Primamo puno golova u završnici. Isto je bilo protiv Brage, a sada dvaput protiv Reala. To je malo previše peha", rekao je Bjelica i dodao:

"Pokazali smo da nismo daleko od Realove razine. Dvaput smo tijesno izgubili od njega. Ovo je bila zabavna utakmica, imali smo fantastičnu potporu navijača na fantastičnom stadionu. Nije bilo lako, Real je dobro organiziran i naporno je radio tijekom cijele utakmice."

Tagovi: Bjelica, union berlin, real
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
OBRANA
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
ZAGREB - Futsal Dinamo je pobijedio Olmissum s 3:1 u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića te tako s ukupnih 3:2 u seriji osvojio naslov prvaka Hrvatske u futsalu.
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MEDIJI
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MADRID - Luka Modrić mogao bi ostati u Real Madridu i nakon ove sezone. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, javlja Marca.
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
STAVOVI
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
ZAGREB - Predstavnici klubova iz engleske Premier lige glasat će sljedećeg mjeseca o ukidanju VAR-a, objavio je The Athletic u srijedu.
FIFA objavila revoluciju VAR-a
PROMJENE
FIFA objavila revoluciju VAR-a
BANGKOK - Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, na kongresu svjetske nogometne federacije u Bangkoku objavio je veliku vijest.
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
ISTINA BOLI
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
BARCELONA - Zbog onoga što je trener Xavi rekao na presici prije nebitne prvenstvene utakmice s odavno ispalom Almerijom, u klubu je, prema pisanju Marce, "krenuo tsunami", a As je daleko konkretniji te piše da je bijesni predsjednik Joan Laporta naložio sportskom direktoru Decu da počne potragu za novim trenerom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE