GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćan najavio odlazak Ivanušeca

Bišćan najavio odlazak Ivanušeca
LOŠE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.08.2023 / 07:46
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo i Gorica remizirali su bez golova na Maksimiru u trećem kolu SuperSport HNL-a. Gorica je nakon ove utakmice ostala neporažena, ima jednu pobjedu i dva remija u tri kola. Dinamo ima jednu pobjedu, protiv Istre u prošlom kolu, te po jedan poraz i remi.

Utakmicu je komentirao Dinamov trener Igor Bišćan: "Nisam zadovoljan. Nismo napravili dovoljno, posebno prvo poluvrijeme, bili smo jalovi, bez prave energije. U drugom dijelu smo bili puno bolji, pokušali sve, imali dosta šansi, ali nije htjela ući. Evidentno je put u Astanu i ovaj ritam ostavio traga na svježini, dosta je igrača imalo teške noge. Gorici čestitam jer su bili tvrdi i organizirani, zaslužili su taj bod.

Puno ovisimo o Ivanušecu i još nekima. Nije pametno nakon ovakve utakmice donositi zaključke. Treba vidjeti kako će Kaneko izgledati kroz nego vrijeme, ali Luka će nam faliti. S njima je daleko lakše igrati i opasniji smo.

Komentirao je i učinak od samo četiri boda: "Nije nimalo dobro. Nismo to očekivali, ali to je realnost. Od mogućih devet imamo četiri boda, to je daleko od Dinamovih standarda. Platili smo cijenu ritam utakmica, nedostaje nam koji igrač u rotaciji, bit će i dalje teško."

Tagovi: Luka Ivanušec, Igor Biščan, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Dalić objavio popis za Euro
POPIS
Dalić objavio popis za Euro
ZAGREB - Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja. Dalić je na preliminarni popis stavio 26 igrača, a devet je dobilo pretpoziv.
Osijek smijenio Zorana Zekića
SMJENA
Osijek smijenio Zorana Zekića
OSIJEK - Zoran Zekić (50) od sljedeće sezone neće biti trener Osijeka. Dan nakon pobjede nad Rijekom i izborenim četvrtim mjestom u SuperSport HNL-u Osijek je otpustio trenera.
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
ŠOKANTNO
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
DENVER - Košarkaši Denver Nuggetsa poraženi su na svom parketu u sedmoj utakmici konferencijskog polufinala Zapadne konferencije NBA lige od Minnesota Timberwolvesa.
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
TURSKA
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
ISTANBUL - Nogometaši Fenerbahčea produžili su nadu u borbi za naslov prvaka nakon što su u susretu 37. kola turskog prvenstva u velikom derbiju na gostovanju pobijedili Galatasaray 1-0.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE