GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćan: Frigan i Vipotnik su nam zanimljivi, ali sve ovisi o uvjetima

Bišćan: Frigan i Vipotnik su nam zanimljivi, ali sve ovisi o uvjetima
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.05.2023 / 08:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Trener Dinama Igor Bišćan gostovao je u Dnevniku Nove TV, a pritom je iskomentirao sve aktualnosti vezane uz novog/starog prvaka.

Za početak, Bišćan je otkrio koje su najveće kvalitete Dinama.

“Zna se koje su kvalitete Dinama. Sigurno ima najbolje igrače u HNL-u, ima reprezentativce, koji su garancija kvalitete, i to se pokazuje na rezultatima. Ima i pobjednički mentalitet koji se gradio godinama. Kao loše? Nije pametno otkrivati loše, negativne stvari za momčad i klub. Nema toga puno. Puno je više pozitivnih stvari“, započeo je Bišćan.

Navijači su odlično prihvatili Bišćana, a sada stižu prve kritike na njegov račun.

“Pa ne znam, kada se komentiraju takve stvari, trebalo bi se konkretno znati o čemu se radi. Nema smisla paušalno odgovarati na kojekakve komentare koji dolaze s raznih strana. Napravljeni su ozbiljni pomaci, time sam zadovoljan“, rekao je Bišćan.

Bišćan je najavio ljetni prijelazni rok.

“Dolaske uvjetuju odlasci. U idealnim uvjetima dobro je imati poduplane pozicije. Neću ulaziti konkretno u to, delikatno je pričati o pozicijama, time i imenima. Klub poput Dinama s ovim ambicijama trebao bi težiti tome“, rekao je.

Petković i Livaković nisu potpisali nove ugovore. Znači li to da napuštaju modro jato?

“Nije to znak. Nemam takve informacije niti razmišljam u tom smjeru. Ako ostanu, ozbiljno će se pristupiti razgovoru o produljenju. Zaslužuju da se o njihovoj budućnosti jako ozbiljno razmišlja u kontekstu Dinama“, odgovorio je trener Dinama, a slično je odgovorio i za moguće odlaske Baturine, Šutala i Ivanušeca.

“Kao i uvijek, kada se priča o klubu poput Dinama, uvijek ovisi o financijskoj stabilnosti i ponudama. Dođu li one koje se teško odbijaju, ostaje malo manevarskog prostora”, rekao je Bišćan.

Prokomentirao je medijska naklapanja da Dinamo želi dovesti Matiju Frigana i Žana Vipotnika.

“Ne mogu puno više otkriti od glasina koje kruže medijima. To su zanimljivi, kvalitetni igrači. Puno toga ovisi o uvjetima i onome što bi njihovi klubovi tražili. Oni jesu Dinamu interesantni, ali nije nam toliko presudno da bismo ulazili u financijske kombinacije koje bi previše opteretile klub“, otkrio je trener Dinama.

Za kraj, otkrio je kako gleda na formiranje novog Statuta i smatra li to ključnim segmentom za Dinamo.

“Sigurno je. Ovo što se događalo prije nekog vremena pokazalo je da je jako bitno imati stabilnu Skupštinu. Nije to ništa čudno i svatko tko voli Dinamo trebao bi razmišljati u tom smjeru”, zaključio je Bišćan.

Tagovi: Igor Bišćan Matija Frigan, Žan Vipotnik, Dinamo
PROČITAJ I OVO
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
ODLUKE
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
NYON - Izvršni odbor Uefe prihvatio je odluku kojom će na predstojećem EURU u Njemačkoj svaka od reprezentacija moći računati na 26 nogometaša, tvrdi AFP, pozivajući se na neimenovane izvore.
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
Sergeju Jakiroviću preminula majka
SUĆUT
Sergeju Jakiroviću preminula majka
ZAGREB - Dinamo u nedjelju u 19:30 na Rujevici igra veliki derbi 33. kola SuperSport HNL-a, a uoči utakmice Dinamov trener Sergej Jakirović (47) doživio je veliku obiteljsku tragediju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE