GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćan blizu novog angažmana

Bišćan blizu novog angažmana
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.10.2023 / 13:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Igor Bišćan bez trenerskog je angažmana otkad je u kolovozu dobio otkaz u Dinamu nakon ispadanja od AEK-a u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Nedavno ga se povezivalo s odlaskom u Sloveniju i preuzimanjem ljubljanske Olimpije, no prema nekim izvorima iz Saudijske Arabije, Bišćan će karijeru nastaviti u toj ligi kao trener Al Shababa.

Službena potvrda posla trebala bi uslijediti tijekom dana, dodaje se. Na trenerskoj poziciji donedavni trener Dinama trebao bi naslijediti Nizozemca Marcela Keizera, koji je dobio otkaz nakon pet prvenstvenih kola, te privremeno rješenje kluba za tu poziciju, Argentinca Juana Browna.

Pokažu li se informacije točnima, Bišćan će postati treći aktivni hrvatski trener u Saudijskoj Arabiji, nakon Slavena Bilića na klupi Al Fateha i Igora Jovičevića, trenera Al Raeda. Al Shabab, koji je u ljetnom prijelaznom roku doveo Habiba Dialla iz Strasbourga za 18 te Yannicka Carrasca iz Atletica za 15 milijuna eura, trenutačno drži 12. mjesto u poretku klubova koji se natječu u prvenstvu Saudijske Arabije.

Bišćan je, podsjetimo, krajem kolovoza dobio sporazumni raskid ugovora u Dinamu. Hrvatski prvak razišao se s njim tri dana uoči play-offa za Europa ligu protiv Sparte Prag. Posla su ga koštali ispadanje od AEK-a u kvalifikacijama za Ligu prvaka te loš start u prvenstvu u kojem je, uz utakmicu manje, zaostajao osam bodova za tad vodećim Hajdukom.

Tagovi: Igor Bišćan, Dinamo, Slaven Bilić
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE