GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Austrijsko nogometno prvenstvo se nastavlja u lipnju

Austrijsko nogometno prvenstvo se nastavlja u lipnju
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.05.2020 / 12:55
Autor: SEEbiz / H
BEČ - Austrijsko nogometno prvenstvo, prekinuto zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa, bit će nastavljeno u prvom tjednu lipnja, a utakmice će biti igrane bez nazočnosti gledatelja na tribinama, objavljeno je u utorak.

"Da, krećemo. Da nismo sada nastavili, za godinu dana bi slika austrijskog nogometa bila neprepoznatljiva", izjavio je na konferenciji za medije predsjednik Austrijskog nogometnog saveza Leo Windtner.

Odluka je plod višetjednih pregovora između čelnika austrijske Bundeslige i predstavnika Ministarstva zdravlja oko mjera koje je potrebno poduzeti za smanjenje rizika od infekcije novim koronavirusom.

Obje strane su se složile da igrači koji će imati pozitivan rezultat na testu moraju prestati s treningom i biti u samoizolaciji, dok ostatak momčadi može nastaviti s radom i igranjem utakmica sve dok su im nalazi negativni.

Natjecanje je prekinuto 8. ožujka, nakon što je završen prvi dio prvenstva od 22. kola. Preostaje još borba prvih šest klubova za prvaka te preostalih šest za ostanak u ligi.

Vodeći LASK nakon prepolavljanja do sada osvojenih bodova u doigravanje ulazi s tri boda prednosti pred drugoplasiranim RB Salzburgom, dok trećeplasirani bečki Rapid zaostaje sedam bodova za liderom.

Tagovi: Austrijsko nogometno prvenstvo, Leo Windtner, LASK Linz, Red Bull Salzburg, Bundesliga
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE