GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Amavi nije zainteresiran za dolazak u Dinamo

Amavi nije zainteresiran za dolazak u Dinamo
NIŠTA OD TRANSFERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.08.2022 / 17:48
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Dinamo ima dobro poznati problem na lijevom boku. Kao rješenje spominjao se 28-godišnji Jordan Amavi iz Marseillea, koji je otpisan nakon svađe s hrvatskim trenerom Igorom Tudorom.

Međutim, L'Equipe navodi kako Amavija ne zanima zagrebački klub, nego će nastaviti trenirati individualno i tražiti odgovarajuću opciju.

"Dok sam ja tu, nećeš više zaigrati", rekao je ljutiti Tudor zvijezdi Marseillea nakon svađe, zbog koje francuski doprvak Amavija želi poslati na posudbu.

Spominjalo se kako Amavijev dolazak u Dinamo ovisi o uspjehu protiv Bodo/Glimta u play-offu Lige prvaka. Podsjetimo, u prvoj utakmici Dinamo je u Norveškoj izgubio 1:0.

Transfermarkt Amavijevu vrijednost procjenjuje na šest milijuna eura. Marseille ga je doveo 2017. godine za 12 milijuna eura iz Aston Ville (48 nastupa, četiri asistencije) i dosad je odigrao 127 utakmica te zabio tri gola uz 11 asistencija. Prošlu polusezonu bio je na posudbi u Nici, klubu u kojem je i počeo karijeru.

Dinamo na lijevom boku ima Petra Bočkaja, koji je stigao početkom godine iz Osijeka za tri milijuna eura, ali je u lošoj formi. Trener Ante Čačić stoga na tu poziciju u ključnim utakmicama stavlja veznjaka Roberta Ljubičića.

Tagovi: Jordan Amavi, Olympique Marseille, Igor Tudor, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE