GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Almeyda: Zahvalan sam policiji i gotelskom osoblju

Almeyda: Zahvalan sam policiji i gotelskom osoblju
SMIRIVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.08.2023 / 08:35
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nogometaši zagrebačkog Dinama poraženi su od grčkog AEK-a s 1:2 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka, a dvoboj je prokomentirao gostujući strateg Matias Almeyda

Uzvratni dvoboj je na rasporedu u subotu, 19. kolovoza, s početkom u 20.45 sati, na AEK Areni u Ateni, gdje će Dinamo morati pobijediti s dva gola razlike za plasman u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, u kojem pobjednika ovog para čeka belgijski Antwerp.

Ne uspije li hrvatski prvak napraviti čudo u Ateni, ostaje mu dvoboj za plasman u grupnu fazu Europske lige protiv praške Sparte.

'Mislim da smo jako dobro znali protiv kakvog protivnika igramo. Oni su ekipa koja pravi razliku kad ima posjed lopte, a mi nismo bili dovoljno dobri u prvom dijelu. U nastavku smo se poboljšali i nametnuli svoj stil igre. Ovo još ništa ne znači, imamo još 90 minuta za odigrati', rekao je Almeyda i nastavio:

'Ovo nam je bila prva utakmica u Europi pa vjerujem da je ekipa bila i malo ukočena u prvom dijelu. Riskirali smo u drugom poluvremenu, znali smo da moramo biti oprezni jer Dinamo ovdje zabija puno golova, ali na kraju se taj rizik isplatio.'

Bilo je za očekivati kome će pokloniti pobjedu…

'Posvećujemo ovu pobjedu našim navijačima i obitelji koja je ostala bez svog člana. Isto tako cijenimo tretman koji smo doživjeli u Hrvatskoj. Zahvalio bih policiji i hotelskom osoblju. Nisu svi odgovorni za postupke nekolicine. Mi samo želimo mir kakav je uvijek i bio na našem stadionu. Osjetili smo podršku navijača i to nas je dodatno motiviralo, no želimo da svi budu sigurni, kao i mi na putu do aerodroma', zaključio je.

Tagovi: Matias Almeyda, Dinamo, AEK Atena
PROČITAJ I OVO
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE