GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Al Nassr želi i Modrića

Al Nassr želi i Modrića
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.01.2023 / 20:59
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Saudijski prvoligaš Al Nassr doveo je 37-godišnjeg Cristiana Ronalda za najveću plaću u povijesti nogometa. Portugalac bi za dvije i pol godine trebao zaraditi pola milijarde eura. Ipak, Saudijci se ne planiraju zaustaviti na Ronaldu, a španjolska Marca javlja da su im iduće dvije želje Sergio Ramos i - Luka Modrić!

Al Nassr želi uzdići Saudijsku Arabiju među elitu i učiniti svoju ligu jednom od najpraćenijih na svijetu. Za to mu trebaju velika imena. Ronaldo je već stigao, a i uskoro 37-godišnji Ramos mogao bi doći na kraju sezone jer u PSG-u nisu sigurni žele li mu produljiti ugovor. Ipak, dovesti Modrića, također 37-godišnjaka, bit će puno teže, piše Marca.

Saudijci su navodno priredili ogromnu ponudu, no Modrić iz utakmice u utakmicu pokazuje da je i dalje na vrhunskoj razini te na njoj želi i ostati. To mu je bitnije od novca, a u Realu su zbog toga oduševljeni, prenosi Index.

Hrvatskom kapetanu ugovor s madridskim klubom istječe na kraju sezone, pregovori oko novog još nisu započeli, ali Marca naglašava da je to najmanji problem te da će se Modrić i Real zasigurno lako dogovoriti.

Marca piše da su se Modriću, uz Saudijce, obratili i klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država. Inter Miami bio je najkonkretniji te u svojoj ekipi želi spojiti Modrića i Messija. Ipak, španjolski list tvrdi da je Modrićev odgovor svima isti: "Razgovarat ćemo 2024. godine."

I Saudijci i Amerikanci žele Modrića iskoristiti za promociju nogometa. Amerikancima se za četiri godine sprema Svjetsko prvenstvo, kojem su domaćini uz Kanadu i Meksiko, ali i jednima i drugima je jasno da će se za Modrića morati strpjeti jer on daje apsolutni prioritet Realu.

"Hrvat je usavršio način na koji se treba ponašati kao igrač Reala. U Madridu ima sve što želi, kako na sportskoj razini, tako i u svakodnevnom životu. Osjeća se poštovano, voljeno i toga se ne želi odreći. A ni Real se ne želi odreći njega te ga smatra ključnom osobom za svoju budućnost", zaključuje Marca.

Tagovi: Al Nassr, Luka Modrić, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE