GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aco Petrović: Idemo spasiti Cibonu

Aco Petrović: Idemo spasiti Cibonu
INICIJATIVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.06.2022 / 21:00
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Aco Petrović danas je na svom Twitter profilu iznio plan kojim bi Cibonu spasio od stečaja.

"Idemo nas 2000 koji su financijski u stanju uplatiti po 5000 eura i tako pokrivamo dug i imamo solidan budžet za sljedeću godinu", napisao je Aco pa kasnije i nešto detaljnije razradio plan.

Nekoliko sati nakon prvotne objave Petrović se oglasio i emotivnijom porukom. "Mnogima od nas Cibona je dala sve", napisao je i pozvao sve koji Cibonu tako doživljavaju da zajedno pokrenu proces koji bi mogao spasiti legendarni zagrebački klub od propasti.

Podsjetimo, Cibona već dva mjeseca ima blokiran račun, a na dvoranu, koja je u vlasništvu Grada, ne može dobiti koncesiju. Situacija još nikad nije bilo tako kritična i Cibona nikad nije bila bliže gašenju.

Tagovi: Aco Petrović, Aleksandar Petrović, Cibona
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE