GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebačka filharmonija, Bad Blue Boysi, Crveni križ i Obrtnička komora u akciji Plavo srce

Zagrebačka filharmonija, Bad Blue Boysi, Crveni križ i Obrtnička komora u akciji Plavo srce
HUMANO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.04.2020 / 08:41
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zagrebačka filharmonija pridružila se humanitarnoj akciji "Plavo srce", pozivajući zajedničkim videospotom svojih glazbenika na zajedništvo i solidarnost prikupljanjem sredstava za pomoć osobama čiji su domovi stradali tijekom potresa u Zagrebu.

U suradnji s Hrvatskim crvenim križem, Obrtničkom komorom Zagreb i članovima navijačke skupine Bad Blue Boys, Zagrebačka filharmonija akciji se pridružila glazbom, te je kroz zajednički videospot još jednom željela poslati poruku zajedništva i ljubavi svima kojima je u ovim trenucima pomoć najpotrebnija i svima čiji su domovi uništeni u nedavnom potresu koji je pogodio Grad Zagreb, stoji u priopćenju.

Pozivaju sve da se akciji pridruže svojim donacijama na broj računa IBAN: HR8523600001502750000 (www.ckzg.hr).

Videospot je dostupan na linku.

Pjesme "Zagreb, Zagreb" (glazba Alfons Vučer, tekst Justina Sappe), "Golubovi" (glazba Branko Mihaljhević, tekst Dragutin Drago Britvić) i "Tvoja zemlja" (glazba Alfi Kabiljo, tekst Dragutin Drago Britvić) za orkestar je obradio član Zagrebačke filharmonije Marin Rabadan, tonski miks i mastering napravio je Bernard Mihalić, a video je editirao Igor Ferderber.

Tagovi: Zagrebačka filharmonija, Bad Blue Boys, Crveni križ, Obrtnička komora, Plavo srce
PROČITAJ I OVO
Steve Buscemi napadnut na Manhattanu
NAPAD
Steve Buscemi napadnut na Manhattanu

NEW YORK - Holivudska zvijezda Steve Buscemi prošlog je tjedna u srijedu šetao ulicama New Yorka kada ga je prolaznik iznenada udario šakom u lice.

Američki trubač Chris Botti oduševio u Čakovcu
JAZZ
Američki trubač Chris Botti oduševio u Čakovcu
ČAKOVEC - To se doista i dogodilo – u fantastičnoj atmosferi, u prepunoj dvorani Centra za kulturu u Čakovcu - glazbena ikona, veliki američki trubač Chris Botti održao je koncert o kojem će se još danima govoriti.
Cannes 2024: Glamour, filmovi, a možda i štrajk
FESTIVALI
Cannes 2024: Glamour, filmovi, a možda i štrajk
CANNES - U Cannesu počinje 77. filmski festival. Može se očekivati puno blještavila i glamura, međunarodnih zvijezda, mnoge filmske vrhunce - a možda čak i štrajk filmskih radnika.
Preminuo skladatelj Silvio Foretić
IN MEMORIAM
Preminuo skladatelj Silvio Foretić
ZAGREB - Danas je u 84. godini života preminuo enfant terrible hrvatske suvremene glazbe, Silvio Foretić. Jedinstveni umjetnik čiji su znatiželja, hrabrost i talent pomicali granice i širili vidike ostalima.
Memoari Angele Merkel izlaze u studenome
NAJAVE
Memoari Angele Merkel izlaze u studenome
BERLIN - Memoari dugogodišnje njemačke kancelarke Angele Merkel bit će objavljeni krajem studenog, gotovo tri godine nakon što je sišla s vlasti, najavio je izdavač u ponedjeljak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE