GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb

Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.04.2024 / 09:24
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.

Promotorska kuća AEG danas je najavila kako će grad Zagreb tijekom mjeseca lipnja ugostiti neke od najpoznatijih izvođača elektronske plesne glazbe u sklopu Stereosonic Music Festivala. Tijekom dva dana održavanja u zagrebačkoj Areni, 14. i 15. lipnja, posjetitelji će imati prilike uživati u eklektičnom doživljaju izvedbi nekih od najpopularnijih svjetskih DJ-a.

Doznajemo kako će posjetitelji Festivala u Zagrebu ove godine premijerno uživati u zvukovima Paula Oakenfolda, producenta slavne Madonne, te senzacionalne zvijezde – Klingandea. Za zabavu na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati, publici koju organizatori prema najavama očekuju iz vise od 40 zemalja svijeta, omogućit će i dvadesetak drugih vodećih DJ-a današnjice koje će iz organizacije najaviti u narednim danima.

Organizatori najavljuju nekoliko pozornica i jedinstven vizualno-scenski doživljaj u Areni, dok se na lokacijama oko dvorane očekuje mnoštvo zanimljivosti podređenih zabavi posjetitelja. Posebnost ovog događanja je u koncepciji samog Festivala prema kojoj se od posjetitelja očekuje čim veća ležernost u odjevanju i pristupu zabavi.

U narednim mjesecima promotori iz AEG-a planiraju krenuti s pripremama za još nekolicinu događanja koja će biti organizirana diljem Hrvatske u sklopu sveobuhvatnog projekta STEREOSONIC. U prvom redu na obali, a čime će se uz festival u Zagrebu zaokružiti sveobuhvatni projekt glazbenih događanja ove promotorske kuće. Prema trenutno raspoloživim informacijama organizatori završavaju kalendar i za 2025. godinu tijekom koje planiraju više događanja u sklopu kojih možemo očekivati brojna glazbeno zabavna događanja u travnju, svibnju, lipnju te rujnu i prosincu naredne godine.

Posebnost Stereosonica je u tome što će svako od događanja imati zasebnu temu. Tema premijernog festivala koji nas očekuje 14. i 15. lipnja u Zagrebu je – SPACE. Za produkciju festivala su zaduženi kreativci iz Londona - tvrtka Visual Arhitects - tim koji stoji iza scenografija najpoznatijih svjetskih festivala i klubova sa Ibize.

Stereosonic je prvi festival koji u Hrvatskoj organizira promotorska kuća AEG (Arena entertainment group). Iz organizacije potvrđuju kako će ovogodišnje izdanje Stereosonica, kao i događanja u narednoj godini biti ostvarena u suradnji s jednom od najvećih svjetskih promotorskih kompanija (Live Nation, BPM, El Row, Cercle, Superstruct Entertainment, Techno and Chill).

Tagovi: Stereosonic Music Festival, arena, Oakenfold, madonna
PROČITAJ I OVO
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PRIVOĐENJE
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PARIZ - Francuski glumac Gerard Depardieu (75) uhićen je pod optužbom za seksualne napade koji su se dogodili 2014. na snimanju filma Le Magicien et les Siamois Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na snimanju filma Volets verts Jeana Beckera.
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
U KINIMA U SVIBNJU
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
ZAGREB - Za mjesec svibanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
SALON
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
ZAGREB - Na ceremoniji održanoj ispred Meštrovićevog paviljona, u četvrtak je otvoren 37. salon mladih uz prigodne govore Ivane Andabake, ravnateljice HDLU-a, Tomislava Buntaka, predsjednika HDLU-a, Lovre Japundžića, kustosa centralne izložbe Salona Pao sat u bunar, Lore Rajčić i Ivane Završki, kustosica izložbe Situacija koja se otvara 22. svibnja.
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE