GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Scorsese priprema film o Sinatri

Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2024 / 07:59
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.

Variety izvještava da izvori kažu da planira snimiti dva filma jedan za drugim: prvi o Isusu, a drugi o Sinatri.

Skrosese nastoji zaobići studijski sustav i samofinancirati "The Life of Jesus", temeljen na knjizi Shusakua Enda iz 1973. godine.

Isti je pristup imao i s dramom Silence iz 2016., a zapravo bi se Scorsese također želio ponovno spojiti sa zvijezdom filma Andrewom Garfieldom.

Početak produkcije očekuje se kasnije ove godine, kao i snimanje u Izraelu, Italiji i Egiptu. Snimanje u Izraelu moglo bi se pokazati prevelikim logističkim izazovom s obzirom na to da je zemlja u ratu.

Projekt "Sinatra" mogao bi naići i na prepreke: kći legendarne pjevačice Tine Sinatre kontrolira očevu imovinu i još nije odobrila film. No, to nije spriječilo Scorsesea da okupi ubojitu glumačku postavu u kojoj će Leonardo DiCaprio igrati naslovnu ulogu, a Jennifer Lawrence drugu Sinatrinu ženu, Avu Gardner, kažu izvori, prenosi b92.

S dvije velike filmske zvijezde u glavnim ulogama, film privlači zanimanje velikih studija i streamera. Apple, koji je financirao posljednji Scorseseov film vrijedan 215 milijuna dolara, volio bi ostati u poslu s velikim redateljem, ali vjeruje se da je Sony predvodnik u nastavku projekta.

Tagovi: sinatra, scorsese, garfield
PROČITAJ I OVO
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
REKORDI
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
LOS ANGELES - Pop megazvijezda Taylor Swift nalazi se na prvom mjestu glazbene ljestvice sa svojim albumom "The Tortured Poets Department", objavio je Billboard, dodajući da je tijekom prvog tjedna od objavljivanja prodan 1,91 milijun primjeraka tradicionalnih albuma, među kojima 859 tisuća vinilnih ploča, što je rekordna prodaja u modernom dobu.
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
USPJESI
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
BERLIN - Njemački film sada je na dobrom putu, kažu glumica Alexandra Maria Lara i redatelj Florian Gallenberger.
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PRIVOĐENJE
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PARIZ - Francuski glumac Gerard Depardieu (75) uhićen je pod optužbom za seksualne napade koji su se dogodili 2014. na snimanju filma Le Magicien et les Siamois Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na snimanju filma Volets verts Jeana Beckera.
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
U KINIMA U SVIBNJU
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
ZAGREB - Za mjesec svibanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
SALON
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
ZAGREB - Na ceremoniji održanoj ispred Meštrovićevog paviljona, u četvrtak je otvoren 37. salon mladih uz prigodne govore Ivane Andabake, ravnateljice HDLU-a, Tomislava Buntaka, predsjednika HDLU-a, Lovre Japundžića, kustosa centralne izložbe Salona Pao sat u bunar, Lore Rajčić i Ivane Završki, kustosica izložbe Situacija koja se otvara 22. svibnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE