GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Objavljen vinil s najvećim hitovima Gabi Novak

Objavljen vinil s najvećim hitovima Gabi Novak
DISKOGRAFIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2024 / 16:45
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nova ploča iz edicije 25 Greatest Hits u izdanju Croatia Recordsa donosi velike pjesme Gabi Novak.

Na dvostrukom vinilnom izdanju zaokružena je bogata glazbena kolekcija jedne od najvećih diva hrvatske glazbe, a među dvadeset i pet evergreena nalaze se: “On me voli na svoj način”, “Pamtim samo sretne dane”, “Nada”, “Vino i gitare”, “Za mene je sreća”, “Gazi, dragi, srce moje”, “Hrabri ljudi”...

Autori ove edicije “25 Greatest Hits” su glazbeni zaljubljenici i znalci: Želimir Babogredac, direktor diskografske kuće Croatia Records, i Zlatko Turkalj Turki, glazbeni kritičar, novinar i radijski urednik. Za grafičko rješenje nove edicije zaslužna je Iva Vianello (Črčke).

Oprema ovog luksuznog dvostrukog vinila donosi i intervju sa velikom Gabi Novak, koja u intervjuu otkriva razne zanimljivosti o svojim glazbenim počecima, karijernim izletima u inozemstvu, o trenucima kada se s Arsenom glazbeno svjetonazorski prepoznala te kako će zauvijek nedostajati njoj i Matiji, kao i cijeloj kulturnoj sceni.

- Da, Arsen nedostaje kulturi i svemu što si rekao. Teško je. Meni jako nedostaje kao njegovoj vječnoj supružnici jer izgubiš osobu koju voliš i poštuješ. Živiš pokraj nje i s njom dijeliš život, sve dobro i zlo, i lijepo i ružno. Fale mi njegove doskočice, jutra u kojima smo zajedno gledali Dnevnik uz prvu kavu i Arsenovu cigaru. Navečer smo znali gledati filmove ili nešto zanimljivo. Znali smo zajedno slušati glazbu. Sve smo nekako dijelili i uvijek sam mu bila velika podrška u onome što je odlučio da je dobro…, navodi Gabi u razgovoru s Turkijem.

Prije ulaska u glazbene vode Gabi je pokazala svoj talent u Školi za primjenjenu umjetnost i dizajn, a najviše je voljela crtati.

- Strašno sam voljela boje i slobodno otkrivanje. Trenutke koje sam zamislila ili sam ih proživjela vrlo brzo i spretno bih prenijela na papir. Bavila sam se time i to mi je u toj školi bio jedini predmet u kojem sam uživala do upisa u Primjenjenu. A kad sam bila primljena, nikad veće sreće. Prije svega, biti u društvu Ljerke Njerš, naše divne kiparice, Miroslava Šuteja, Labaša, Kuduza… Sve te divne ljude upoznala sam uz divne nastavnike. Živjeli smo kao obitelj, jer smo po cijele dane bili u školi…, objašnjava Gabi Novak u intervjuu.

Dvostruko vinil izdanje “Gabi Novak – 25 Greatest Hits” od danas možete naći u prodaji po cijeni od 25 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na webshopu.

Tagovi: gabi novak, gabi, croatia, mišo, oliver, arsen
PROČITAJ I OVO
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PRIVOĐENJE
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PARIZ - Francuski glumac Gerard Depardieu (75) uhićen je pod optužbom za seksualne napade koji su se dogodili 2014. na snimanju filma Le Magicien et les Siamois Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na snimanju filma Volets verts Jeana Beckera.
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
U KINIMA U SVIBNJU
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
ZAGREB - Za mjesec svibanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
SALON
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
ZAGREB - Na ceremoniji održanoj ispred Meštrovićevog paviljona, u četvrtak je otvoren 37. salon mladih uz prigodne govore Ivane Andabake, ravnateljice HDLU-a, Tomislava Buntaka, predsjednika HDLU-a, Lovre Japundžića, kustosa centralne izložbe Salona Pao sat u bunar, Lore Rajčić i Ivane Završki, kustosica izložbe Situacija koja se otvara 22. svibnja.
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE