GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koncert Simple Mindsa prebačen za 6. srpnja sljedeće godine

Koncert Simple Mindsa prebačen za 6. srpnja sljedeće godine
ODGODA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2020 / 11:18
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Novi termin zagrebačkog koncerta rock grupe Simple Minds prebačen je za sljedeće ljeto, a na Šalati će predvođeni Jimom Kerrom nastupiti 6. srpnja, najavili su u četvrtak organizatori.

"Sedam godina nakon što su rasprodali Malu dvoranu Doma sportova škotski rock velikani vraćaju se u Zagreb obilježiti četiri desetljeća rada koncertom '40 Years Of Hits' koji će sadržavati apsolutno sve najvažnije pjesme iz prebogatog opusa", priopćili su iz LAA-a.

Koncert legendarne grupe koji se trebao se održati 7. srpnja, prebačen je u novi termin. Organizatori poručuju da sve ulazanice kupljene za ovogodišnji nastup vrijede za koncert sljedeće godine. Oni kojima datum neće odgovarati mogu ostvariti povrat novca na mjestu gdje je ulaznica kupljenja od 1. lipnja do 12. srpnja 2020.

Grupa Simple Minds posjetit će Zagreb u sklopu svjetske turneje, a kao uvod u obljetničku akciju grupa je objavila dva izdanja; koncertni album 'Live In The City Of Angels' i kompilaciju '40: The Best Of 1979 – 2019'.

Live izdanje snimano je na sjevernoameričkoj turneji, dok je kolekcija hitova dosad najdetaljniji i najiscrpniji pregled fascinantne karijere jednog od najvećih otočkih bendova i uključuje 40 pjesama.

Među njima su hitovi 'Don’t You (Forget About Me)', 'Alive & Kicking', 'Belfast Child', 'Mandela Day', 'Promised You A Miracle', 'Glittering Prize', 'Waterfront', 'Sanctify Yourself', 'New Gold Dream (81, 82, 83, 84)', 'War Babies' te nova pjesma, obrada King Creosoteove 'For One Night Only'.

"Sve njih uživo će čuti i naša publika 6. Srpnja iduće godine na omiljenom stadionu Šalata", poručuju iz LAA-a.

Tagovi: Simple Minds, Los Angeles Agency
PROČITAJ I OVO
Paul McCartney postao prvi britanski glazbeni milijarder
BOGATSTVO
Paul McCartney postao prvi britanski glazbeni milijarder
LONDON - Paul McCartney, koji je svoju glazbenu karijeru započeo s Beatlesima, postao je prvi britanski glazbenik koji je postao milijarder, prema listi bogataša Sunday Timesa.
Steve Buscemi napadnut na Manhattanu
NAPAD
Steve Buscemi napadnut na Manhattanu

NEW YORK - Holivudska zvijezda Steve Buscemi prošlog je tjedna u srijedu šetao ulicama New Yorka kada ga je prolaznik iznenada udario šakom u lice.

Američki trubač Chris Botti oduševio u Čakovcu
JAZZ
Američki trubač Chris Botti oduševio u Čakovcu
ČAKOVEC - To se doista i dogodilo – u fantastičnoj atmosferi, u prepunoj dvorani Centra za kulturu u Čakovcu - glazbena ikona, veliki američki trubač Chris Botti održao je koncert o kojem će se još danima govoriti.
Cannes 2024: Glamour, filmovi, a možda i štrajk
FESTIVALI
Cannes 2024: Glamour, filmovi, a možda i štrajk
CANNES - U Cannesu počinje 77. filmski festival. Može se očekivati puno blještavila i glamura, međunarodnih zvijezda, mnoge filmske vrhunce - a možda čak i štrajk filmskih radnika.
Preminuo skladatelj Silvio Foretić
IN MEMORIAM
Preminuo skladatelj Silvio Foretić
ZAGREB - Danas je u 84. godini života preminuo enfant terrible hrvatske suvremene glazbe, Silvio Foretić. Jedinstveni umjetnik čiji su znatiželja, hrabrost i talent pomicali granice i širili vidike ostalima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE