GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

J.R. August najavio čak tri nova studijska albuma

J.R. August najavio čak tri nova studijska albuma
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.05.2021 / 19:46
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Porinom ovjenčani J.R. August u intervjuu za CMC televiziju najavio je čak tri nova studijska albuma. Solo album za ovu jesen, album s bendom u 2022. godini te album na hrvatskom jeziku za koji će singlove početi objavljivati također sljedeće godine. J.R.-ova kreativnost definitivno ne poznaje granice.

"Napokon sam si napravio kućni studio, to mi je bila davna želja. Radim konstantno, svaki dan. Trenutno radim na tri albuma, prvi koji sam napravio u potpunosti u svom studiju bit će objavljen sad na jesen. Imam spreman i album na hrvatskom jeziku što je čak iznenađenje i meni samome. Prvi singl trebao bi biti objavljen početkom iduće godine, a treći album je u planu s bendom", izjavio je J.R. August.

J.R. August je još uvijek u vodama, bile one opasne, mutne ili mirne. Solistički album zvat će se "Still Waters", a prvi singl bit će objavljen pred samu objavu albuma. "Snimao sam doma sve, što je u isto vrijeme prokletstvo i blagoslov jer imam pred sobom cijeli instrumentarij što otvara neslućene mogućnosti. Na albumu će biti desetak pjesama i moj nekakav prepoznatljiv izričaj, ali zvuk je definitivno 2021., ako ne i 2022. godina", rekao je J.R. te dodao: "Naravno, zahvalan sam diskografskoj kući Croatia Records što mi pruža podršku za sve moje ideje."

Unatoč pandemiji, glazba nastavlja živjeti. Koncertna sezona se polako otvara pa će tako J.R. nastupiti 5. lipnja na predivnoj pozornici zagrebačkog kina Tuškanac, 26. lipnja na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila te u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 12. listopada.

Tagovi: J.R. August, Croatia Records
PROČITAJ I OVO
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
REKORDI
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
LOS ANGELES - Pop megazvijezda Taylor Swift nalazi se na prvom mjestu glazbene ljestvice sa svojim albumom "The Tortured Poets Department", objavio je Billboard, dodajući da je tijekom prvog tjedna od objavljivanja prodan 1,91 milijun primjeraka tradicionalnih albuma, među kojima 859 tisuća vinilnih ploča, što je rekordna prodaja u modernom dobu.
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
USPJESI
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
BERLIN - Njemački film sada je na dobrom putu, kažu glumica Alexandra Maria Lara i redatelj Florian Gallenberger.
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PRIVOĐENJE
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PARIZ - Francuski glumac Gerard Depardieu (75) uhićen je pod optužbom za seksualne napade koji su se dogodili 2014. na snimanju filma Le Magicien et les Siamois Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na snimanju filma Volets verts Jeana Beckera.
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
U KINIMA U SVIBNJU
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
ZAGREB - Za mjesec svibanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
SALON
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
ZAGREB - Na ceremoniji održanoj ispred Meštrovićevog paviljona, u četvrtak je otvoren 37. salon mladih uz prigodne govore Ivane Andabake, ravnateljice HDLU-a, Tomislava Buntaka, predsjednika HDLU-a, Lovre Japundžića, kustosa centralne izložbe Salona Pao sat u bunar, Lore Rajčić i Ivane Završki, kustosica izložbe Situacija koja se otvara 22. svibnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE