GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Elton John napustio Twitter

Elton John napustio Twitter
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.12.2022 / 08:39
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Britanski glazbenik Elton John napustio je u petak Twitter, pridruživši se nizu slavnih osoba koje su otišle s te društvene mreže nakon što ju je kupio milijarder Elon Musk.

John, koji se trenutno nalazi na svojoj posljednjoj svjetskoj turneji, kao razlog svog odlaska naveo je nedavnu promjenu politike Twittera.

"Cijelog sam života nastojao koristiti glazbu kako bih zbližio ljude. No, sada me žalosti kada vidim kako se dezinformacije koriste kako bi se naš svijet razdijelio", objavio je John na Twitteru, gdje ga prati više od 1,1 milijuna ljudi.

"Odlučio sam više ne koristiti Twitter, s obzirom na nedavnu promjenu politike, koja će dezinformacijama omogućiti da cvjetaju bez kontrole", dodao je John.

Sedamdesetpetogodišnji aktivist i pjevač hitova poput "Tiny Dancer" i "Rocket Man" se pridružio dugom popisu poznatih i slavnih koji su nedavno napustili Twitter, uključujući manekenku Gigi Hadid, spisateljicu Shondu Rhimes i bivšeg gitarista sastava White Stripes Jack Whitea.

"Volim Vašu glazbu. Nadam se da ćete se vratiti. Ima li nekih osobitih dezinformacija koje Vas brinu?", napisao je Musk u odgovoru na Johnovu objavu u petak.

Tagovi: Elton John, Twitter
PROČITAJ I OVO
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
REKORDI
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
LOS ANGELES - Pop megazvijezda Taylor Swift nalazi se na prvom mjestu glazbene ljestvice sa svojim albumom "The Tortured Poets Department", objavio je Billboard, dodajući da je tijekom prvog tjedna od objavljivanja prodan 1,91 milijun primjeraka tradicionalnih albuma, među kojima 859 tisuća vinilnih ploča, što je rekordna prodaja u modernom dobu.
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
USPJESI
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
BERLIN - Njemački film sada je na dobrom putu, kažu glumica Alexandra Maria Lara i redatelj Florian Gallenberger.
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PRIVOĐENJE
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PARIZ - Francuski glumac Gerard Depardieu (75) uhićen je pod optužbom za seksualne napade koji su se dogodili 2014. na snimanju filma Le Magicien et les Siamois Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na snimanju filma Volets verts Jeana Beckera.
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
U KINIMA U SVIBNJU
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
ZAGREB - Za mjesec svibanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
SALON
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
ZAGREB - Na ceremoniji održanoj ispred Meštrovićevog paviljona, u četvrtak je otvoren 37. salon mladih uz prigodne govore Ivane Andabake, ravnateljice HDLU-a, Tomislava Buntaka, predsjednika HDLU-a, Lovre Japundžića, kustosa centralne izložbe Salona Pao sat u bunar, Lore Rajčić i Ivane Završki, kustosica izložbe Situacija koja se otvara 22. svibnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE