GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U Novskoj otvoreno modernizirano Inino maloprodajno mjesto

U Novskoj otvoreno modernizirano Inino maloprodajno mjesto
MODERNIZACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.06.2023 / 11:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Putovanje autocestom prema istoku ili zapadu Hrvatske postalo je bogatije za novootvorenu moderniziranu lokaciju Ine u Novskoj. Ovo maloprodajno mjesto pruža savršeni prostor za odmor i osvježenje u Fresh Corneru te nudi visokokvalitetna Class Plus Expert goriva za bezbrižan nastavak putovanja.

Vrata kupcima otvorilo je modernizirano maloprodajno mjesto INA Stari Grabovac-jug u Novskoj, a oni su tim povodom imali priliku uživati u našoj ponudi, zaigrati kolo sreće, osvojiti vrijedne nagrade te fotografirati se s vozačem relija i Ininim ambasadorom Jurajem Šebaljem.


Na ovoj lokaciji, osim visokokvalitetnih Ininih goriva i robe široke potrošnje, kupci mogu izabrati i nešto iz bogate gastro ponude Fresh Cornera te uživati u vrhunskoj Fresh Corner kavi, osjetiti čari neodoljivo hrskavog hot doga, svježe pripremljenog sendviča ili tortilje ili se zasladiti uvijek svježe pečenim kroasanima.

„Svako otvaranje moderniziranog maloprodajnog mjesta veliki je korak za Inu. INA ostaje lider u maloprodaji na ovim prostorima, prepoznatljiv brand s kvalitetnim gorivima i Fresh Corner gastro konceptom, što je čini nezaobilaznom lokacijom na putovanju. U sklopu strateškog razvoja maloprodajne mreže, kontinuirano ulažemo napore u stvaranje modernog ambijenta i unapređenje ponude kako bismo kupcima u pokretu pružili izvanredno iskustvo. Radujemo se posjetiteljima naših maloprodajnih mjesta, ne samo ovdje nego diljem Hrvatske.“, rekao je predsjednik Uprave Ine g. Péter Ratatics.

Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje, osvrnula se na gastro koncept Fresh Corner i nova Class Plus Expert goriva: „Već prepoznat među našim posjetiteljima, Fresh Corner predstavlja ponudu svježe hrane i pića koja zadovoljava ukuse i potrebe različitih tipova kupaca. S posebnom pažnjom odabiremo visokokvalitetne namirnice kako bismo osigurali da naši kupci uživaju u ukusnim obrocima i osvježavajućim napicima. Svaka od 105 Fresh Corner lokacija u Hrvatskoj ima raznolik izbor hrane koja će posjetitelje napuniti energijom i osigurati da nastave bezbrižno svoje putovanje. Također, uz nova Class Plus Expert goriva, kupci mogu biti sigurni da pružaju najbolju njegu svom vozilu i osiguravaju mu bolju učinkovitost i performanse.“

Modernizirano maloprodajno mjesto pruža usluge 0-24 h, stoga ne propustite priliku istražiti bogatu ponudu na ovoj lokaciji!

Tagovi: nOVSKA, iNA, Fresh corner, Peter Ratativs, Juraj Šebalj
PROČITAJ I OVO
Raste broj solarnih elektrana u Hrvatskoj
SOLARI
Raste broj solarnih elektrana u Hrvatskoj
ZAGREB - Broj sunčanih elektrana je u porastu što govori podatak da ih je na HEP-ovu mrežu s 31. ožujkom bilo priključeno 17.697 od čega u kategoriji kućanstava 12.495, a u kategoriji poduzetništva 5.202, dok ih je prije par godina bilo znatno manje.
Gradnja HE Foča na Drini pod znakom pitanja
USTAVNI SUD
Gradnja HE Foča na Drini pod znakom pitanja
SARAJEVO - Udruženje Aarhus centar u BiH zaprimilo je 24. aprila presudu Ustavnog suda Bosne i Hercegovine kojom se usvaja apelacija protiv presude Vrhovnog suda Republike Srpske u vezi s hidroelektranom Foča na rijeci Drini.
Cijene nafte stabilizirale se na 88 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte stabilizirale se na 88 dolara
LONDON - Cijene nafte stabilizirale su se danas na međunarodnim tržištima na 88 dolara u očekivanju smjernica američke središnje banke o troškovima zaduživanja koji bi mogli zakočiti potražnju za naftom.
Janaf u prva tri mjeseca ostvario neto dobit od 13 milijuna eura
DOBRE BROJKE
Janaf u prva tri mjeseca ostvario neto dobit od 13 milijuna eura
ZAGREB - Jadranski naftovod (Janaf) u prvom ovogodišnjem tromjesečju poslovao je s neto dobiti od gotovo 13 milijuna eura, što je za 15 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju, uz ukupne prihode od 34 milijuna eura ili šest posto niže, izvijestili su danas iz te kompanije.
Dioničarima NIS-a i ove godine četvrtina dobiti
DIVIDENDA
Dioničarima NIS-a i ove godine četvrtina dobiti
BEOGRAD - Upravni odbor Naftne industrije Srbije (NIIS) utvrdio je prijedlog odluke skupštine dioničara o raspodjeli dobiti ostvarene u 2023. godini, priopćeno je iz te kompanije putem Beogradske burze.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE