GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

JANAF prvi puta kao punopravni član sudjelovao na konferenciji IAOT-a

JANAF prvi puta kao punopravni član sudjelovao na konferenciji IAOT-a
KONFERENCIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2020 / 16:30
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Član Uprave JANAF-a Vladislav Veselica sudjelovao je danas, 26. studenoga 2020. godine na video konferenciji predstavnika društava članica Međunarodnog udruženja naftnih transportera (IAOT).

Na konferenciji su sudjelovali, uz JANAF, predstavnici Transnefta, Transpetrola, MERO-a, Gomeltransneft Druzhba-e, MOL-a, KazTransOil-a, China National Petroleum Corporation-a, Ukrtransnafta-e i Caspian Pipeline Consortium-a, koji su se osvrnuli na ovu izuzetno izazovnu poslovnu godinu te najavili poslovne aktivnosti za 2021. godinu.

„Ova je godina bila godina brojnih izazova za sve nas na globalnom i nacionalnom gospodarskom planu. No, unatoč pandemiji COVID-a 19, JANAF d.d. je u ovoj godini stabilno poslovao uz osiguranu visoku iskorištenost skladišno-transportnih kapaciteta“, istaknuo je u svom obraćanju član Uprave Veselica te dodao kako je time JANAF potvrđuje svoju prepoznatljivost kao pouzdan partner za sve korisnike svojih usluga. Osvrnuvši se na nedavno sklopljene ugovore za transport i skladištenje za iduće razdoblje, istaknuo je kako su to pokazatelji za stabilno poslovanje, rast i razvoj i u 2021. godini te će omogućiti nova ulaganja za daljnja poboljšanja JANAF-ovog sustava, a samim time i nove poslovne partnere.

„Osnaženi takvim poslovnim predviđanjima, za očekivati je kako će 2021. godina biti uspješna poslovna godina za JANAF“, poručio je Veselica.

JANAF d.d. je u listopadu ove godine postao punopravni član Međunarodnog udruženja naftnih transportera koje je osnovano 2013. godine s ciljem da članicama udruženja pruži potporu u suradnji i razvoju djelatnosti transporta i skladištenja nafte i naftnih derivata na međunarodnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Tagovi: Vladislav Veselica, Transneft, Transpetrol, MERO, Gomeltransneft Druzhba, MOL, KazTransOil, China National Petroleum Corporation
PROČITAJ I OVO
Cijene nafte porasle iznad 56 dolara, sve oči uprte u Washington
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte porasle iznad 56 dolara, sve oči uprte u Washington
LONDON - Cijene nafte porasle su u srijedu na međunarodnim tržištima iznad 56 dolara, poduprte očekivanjima da će novi američki kabinet usvojiti opsežne mjere pomoći u koronakrizi koji će potaknuti gospodarstvo i potražnju za energentima.
HEP demantira gradonačelnicu Siska
DEMANTI
HEP demantira gradonačelnicu Siska
ZAGREB - Gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček gostovala je u jučer Dnevniku N1 gdje je komentirala kakva je situacija na području tog grada, ali i u županiji. Tada je kazala i da HEP građane uvjerio da nisu svi sa Sisačko-moslavače županije oslobođeni plaćanja režija, već samo oni s crvenom i narančastom naljepnicom.
EU želi značajniju ulogu eura u energetskom sektoru
AMBICIJE
EU želi značajniju ulogu eura u energetskom sektoru
BRUXELLES - Europska komisija želi ojačati međunarodnu ulogu eura i izgraditi europsku financijsku infrastrukturu kako bi smanjila ovisnost o dolaru i zauzela istaknuto mjesto u sektoru zelene energije.
Grčki Coral preuzeo hrvatskog naftnog distributera Apios
ŠIRENJE
Grčki Coral preuzeo hrvatskog naftnog distributera Apios
ZAGREB - Grčka kompanija Coral objavila je u srijedu da je zaključila sporazum o preuzimanju 75 posto udjela tvrtke Apios, hrvatskog naftnog distributera koji ima 26 benzinskih postaja i čiji će brend biti zamijenjen brendom Shell.
Rusija će završiti Sjeverni tok 2 unatoč američkim sankcijama
PLINOVOD
Rusija će završiti Sjeverni tok 2 unatoč američkim sankcijama
MOSKVA - Rusija želi završiti kontroverzni plinovod Sjeverni tok 2 unatoč novim američkim sanckijama, rekao je glasnogovornik vlade Dmitrij Peskov za Interfax u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE