GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tramišak imenovana predsjednicom Upravnog vijeća Središnje agencije za projekte EU

Tramišak imenovana predsjednicom Upravnog vijeća Središnje agencije za projekte EU
IMENOVANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.11.2020 / 17:13
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Predsjednicom Upravnog vijeća Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije u četvrtak je imenovana Nataša Tramišak na zatvorenoj sjednici Vlade.

Razriješen je dosadašnji predsjednik Marko Pavić i članice Upravnog vijeća Ivana Jakir-Bajo i Nikolina Klaić. Novom predsjednicom Upravnog vijeća imenovana je Nataša Tramišak, koja je po položaju ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, a članovima su imenovani Ante Matijević, koji je po položaju Nacionalni dužnosnik za ovjeravanje i Velimir Žunac, kao predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, priopćeno je iz Vlade RH.

Državnom službeniku Mati Škrabalu dano je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za multilateralu i globalna pitanja u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci, jer mu ovlaštenje ističe 21. studenoga, a ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za političke poslove u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova dano je, pod istim uvjetima, državnom službeniku Petru Mihatovu.

Dano je ovlaštenje i državnom službeniku Sebastianu Rogaču za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva vanjskih i europskih poslova, do provedbe javnog natječaja za imenovanje glavnog tajnika, s danom 1. prosinca, a najduže do šest mjeseci, jer mu ovlaštenje ističe 1. prosinca.

Predlaže se Skupštini društva Hrvatski operator tržišta energije d.o.o. izbor članova Nadzornog odbora tog društva: Daria Matanovića, Kate Sušac i Mirjane Čižmešije, najduže na šest mjeseci jer im ističe mandat. Na isti način je Skupštini društva Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o. predložen izbor članova Nadzornog odbora toga društva: Vildane Megle, Dore Matošić i Saše Crneca do provedbe postupka izbora članova NO.

Tagovi: Nataša Tramišak, Marko Pavić, Velimir Žunac, Ivana Jakir-Bajo, Nikolina Klaić, Središnja agencija za projekte EU, Dora Matošić
PROČITAJ I OVO
Bez posla privremeno ostaje oko 50.000 radnika
EKONOMSKE POSLJEDICE
Bez posla privremeno ostaje oko 50.000 radnika
ZAGREB - Blokada gospodarskih aktivnosti i obustava rada u predstojećem će blagom lockdownu obuhvatiti kafiće, restorane, kladionice i teretane, koji će ostati zatvoreni do ponedjeljka 21. prosinca.
Znatno pogoršani izgledi njemačkog izvoza
SIGNALI
Znatno pogoršani izgledi njemačkog izvoza
BERLIN - Izgledi njemačkog izvoza "znatno su se pogoršali", jer opetovano uvođenje ograničenja zbog novog vala pandemije koronavirusa u cijeloj Europi uzima danak u trgovini, objavio je istraživački institut ifo.
Broj nezaposlenih u SAD-u i dalje raste
TRŽIŠTE RADA
Broj nezaposlenih u SAD-u i dalje raste
WASHINGTON - Broj zahtjeva za isplatom naknada za nezaposlenost u SAD-u ponovo je porastao u prošlom tjednu, sugerirajući da snažan rast broja novozaraženih i restrikcije u poslovanju potkopavaju oporavak tržišta rada.
Aladrović: Svaka mjera imat će ekonomsku protumjeru
PORUKE
Aladrović: Svaka mjera imat će ekonomsku protumjeru
ZAGREB - Ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović kazao je u srijedu da će svaka nova epidemiološka mjera imati i ekonomsku protumjeru, a svojevrsno obeštećenje gospodarstvu predstavit će se uskoro.
Recesija u Italiji nesrazmjerno će teško pogoditi siromašniji jug zemlje
POSLJEDICE
Recesija u Italiji nesrazmjerno će teško pogoditi siromašniji jug zemlje
RIM - Recesija u talijanskom gospodarstvu, izazvana pandemijom koronavirusa, nesrazmjerno će teško pogoditi siromašnije regije na jugu zemlje, upozorio je institut za ekonomska istraživanja SVIMEZ.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE