GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zbog tučnjave u Vukovaru uhićen 23-godišnjak, obitelji žrtava najvile tužbu

Zbog tučnjave u Vukovaru uhićen 23-godišnjak, obitelji žrtava najvile tužbu
INCIDENTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.01.2024 / 12:55
Autor: SEEbiz
VUKOVAR - Nakon masovnog fizičkog sukoba koji se preksinoć dogodio u Vukovaru, u kojem je skupina starijih pretukla više mladića, policija i dalje ne otkriva detalje. Nekoliko mladića je ozlijeđeno, dio njih i teže te su na liječenju u KBC-u Osijek.

Podnevni Dnevnik HTV- a izvijestio je kako se još uvijek barata s mnoštvom neslužbenih informacija. Jedna od njih je da je napadnuto desetak mladića, koji su se šetali, a poznaju se od ranije, još iz osnovne škole. Kretali su se središtem grada, oko mosta Jeana-Michela Nicoliera, te ih je na tom području napala skupina starijih mladića, koji su pripadnici jedne navijačke skupine. Napali su ih, neslužbeno se doznaje, jer im je bio sumnjiv njihov naglasak.

I tada dolazi do tučnjave, neki su uspjeli pobjeći. No, šest mladića je ozlijeđeno. Trojica dobili "brutalne" batine, te su prevezeni u KBC-u Osijek, gdje im je pružena liječnička pomoć. Jedan od njih ima teške ozlijede glave - frakturu lubanje i lomove kostiju lica.

- Rekao je da ga je skupina od njih šest napala Imali su između 25, 26, 27 godina. Bili su vidno pijani i tko zna pod čim još, pitali su ih odakle ste vi, njih je bilo jedno sedam, osam. Jedan je od njih rekao da su iz Vukovara i odmah je tu počela tučnjava. Dakle, srušili su ih na pod i mlatili, onda je ovaj jedan dečkić, mladić pao, pa su se okomili na njega, svi grupno. Mome unuku je pukla lijeva očna kost, ovaj koji je još trenutno u bolnici ima frakturu lubanje i puknuće rebara', poručio je djed jednog ozlijeđenog dječaka.

'Zasad je tijekom policijskog postupanja uhićen 23-godišnji hrvatski državljanin, a provedenim kriminalističkim istraživanjem smo utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi iz članka 122. Kaznenog zakona Republike Hrvatske te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske', stoji u pripoćenju policije. Ističu kako nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja ostalih sudionika događaja.

Tagovi: vukovar, tučnjava, bbb
PROČITAJ I OVO
Ukrajinska vojska izgubila položaje na istoku zemlje
RATNA SREĆA
Ukrajinska vojska izgubila položaje na istoku zemlje
KIJEV - Borbe na istoku Ukrajine su se pogoršale, a ukrajinska vojska povukla se na nove položaje na barem tri mjesta duž bojišnice, rekao je u nedjelju vrhovni zapovjednik ukrajinskih oružanih snaga.
Macron: Francuska bi mogla nuklearnim oružjem braniti Europu
NEOČEKIVANO
Macron: Francuska bi mogla nuklearnim oružjem braniti Europu
PARIZ - Francusko nuklearno oružje trebalo bi biti dio debate o europskoj obrani, rekao je francuski predsjednik Emmanuel Macron skupini regionalnih novina u nedjelju, u komentarima koji su su izazvali oštre kritike njegovih političkih oponenata uoči EU izbora u lipnju.
Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om
PORUKE
Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om
ZAGREB - Član HDZ-ovog predsjedništva i tehnički potpredsjednik vlade te ministar branitelja Tomo Medved dao je izjavu za medije u kojoj je komentirao kako teku pregovori s Domovinskim pokretom za sastavljanje vladajuće većine. Kazao je da se pregovori nastavljaju u ponedjeljak.
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
JASNA PORUKA
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
ZAGREB - Vesna Vučemilović, članica Predsjedništva Hrvatskih suverenista, oglasila se sinoć na Facebooku i poručila da nikad neće glasati ni za kakav savez sa SDP-om i Možemo.
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
DVOJBE
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
ZAGREB - Njegove zadaće trebaju biti jasnije tako da i građani mogu shvatiti, zašto je on neophodan.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE