GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Užas u Daruvaru: Izbio požar u zgradi, poginula žena

Užas u Daruvaru: Izbio požar u zgradi, poginula žena
POŽAR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.12.2023 / 21:29
Autor: SEEbiz
DARUVAR - Kako izvještava MojPortal, daruvarski vatrogasci bore se s vatrenom stihijom koja je oko 18.30 sati izbila u stanu na 1. katu na Trgu Franje Tuđmana u Daruvaru.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, na terenu su gotovo svi pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Daruvar koji su na mjesto događaja došli s četiri vatrogasna vozila.

- Vatra se iz stana na prvom katu velikom brzinom širi prema okolnim stanovima, a vatrogasci je pokušavaju lokalizirati - javljaju nam očevici koji su na mjestu događaja.

Svi stanari su evakuirani, a kako piše MojPortal potvrđeno je da je u stanu smrtno stradala žena.

Prema informacijama s mjesta događaja, prvi kat, gdje se nalazi stan u kojem je požar izbio, te drugi i treći kat zgrade jako su opožareni, a četvrti je pretrpio manju štetu.

Daruvarčani koji žive u susjednim zgradama nude evakuiranim stanarima smještaj jer dio njih ne može u svoje stanove.

Čeka se dolazak protupožarnog inspektora koji bi trebao pomoći policiji pri očevidu i utvrđivanju uzroka požara.

MojPortal je razgovarao i sa stanarima zgrade u kojoj je izbio požar. Dio njih je još uvijek u blizini zgrade, a dio je otišao u obližnje objekte kako bi popili čaj i primirili se od stresa kojeg su doživjeli. Nitko od njih još uvijek ne smije u zgradu.

- Sve je bilo puno dima! Vatrogasci su jako brzo došli, čuli smo prvo jedna, pa druga, pa treća vatrogasna kola. Svi smo poznavali gospođu koja je stradala - rekao nam je jedan stanar zgrade.

Drugi stanar nam je ispričao kako je često s preminulom gospođom, kada bi vrijeme bilo toplije, sjedio na klupi ispred zgrade te da zna i njezinog sina.

Fotografija: Mojportal

Tagovi: daruvar, požar
PROČITAJ I OVO
Štromar: Prava manjina se ne smiju dirati
PORUKE
Štromar: Prava manjina se ne smiju dirati
ZAGREB - HNS-ov Predrag Štromar čvrsto je stao u obranu prava nacionalnih manjina. Ističe da se prava nacionalnih manjina ne smiju smanjivati.
Milanović u Zlataru: Hrvatska je dno EU-a
PREDSJEDNIK
Milanović u Zlataru: Hrvatska je dno EU-a
ZLATAR - Predsjednik Zoran Milanović bio je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zlatara povodom obilježavanja Dana Grada, a nakon je održao konferenciju za medije.
Kontroverzni dijelovi DP-ovog programa o medijima i kulturi
(NE)SLOBODE
Kontroverzni dijelovi DP-ovog programa o medijima i kulturi
ZAGREB - Napad na Novosti, proces kroatizacije, stav prema javnoj televiziji - sve to izaziva nelagodu u javnosti, ali i kod Andreja Plenkovića.
Suverenisti: Nećemo podržati HDZ jer bi izdali svoje birače
JASNA PORUKA
Suverenisti: Nećemo podržati HDZ jer bi izdali svoje birače
ZAGREB - Predsjednik Suverenista Marijan Pavliček kazao je u subotu nakon sjednice predsjedništva stranke da njihov obraz nije na prodaju i da neće podržati HDZ ni u jednoj kombinaciji.
Pupovac o pregovorima: Neću dopustiti ponižavanje SDSS-a
PORUKE
Pupovac o pregovorima: Neću dopustiti ponižavanje SDSS-a
GUDOVAC - Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je da pri formiranju vlade i parlamentarne većine neće dopustiti poniženje SDSS-a kao predstavnika srpskog naroda u Hrvatskoj te se će se suprotstaviti svim oblicima segregacije, bilo po etničkoj ili političkoj osnovi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE