GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Trifunović: Nema potrebe da se ispričavam. Nisam vrijeđao Hrvate

Trifunović: Nema potrebe da se ispričavam. Nisam vrijeđao Hrvate
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.09.2023 / 20:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Glumcu Sergeju Trifunoviću zabranjen je ulazak u Hrvatsku, cijelu Europsku uniju, kao i Norvešku, Island, Lithenštajn - i to na godinu dana. Sukus je to njegovog boravka u Splitu i kršenja niza zakona. U dva dana - zaradio je pet prekršaja.

A njegov posjet Splitu okončan je protjerivanjem iz Hrvatske i zabranom ulaska u Europsku uniju. Sve počelo kad je sa psom došao na plažu Obojena. Pozvana je policija jer pas tu nije smio biti. Onda je uslijedio njegov obračun s policijom i zakonom. O svemu je progovorio za Novu TV.

“Taj znak je oblijepljen s 28 naljepnica i ništa se ne vidi. Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao “Vi baš želite da me je*ete?” To je okarakterizirano kao uvreda”, ispričao je glumac.

Odveden je na Prekršajni sud. Ukupno je, kaže, platio 1600 eura kazne. A nakon izlaska sa suda istu večer – nova kazna u srcu Splita.

Uz to, sinoć je zadržan na graničnom prijelazu Bajakovo, nakon čega je dobio zabranu ulaska u Hrvatsku, cijelu Europsku uniju i još tri zemlje.

Policija kaže kako je počino pet prekršaja. Tu je bilo i izrugivanje i omalovažavanje, remećenje javnog reda i mira. Na Instagramu i dalje stoji objava s vrijeđanjem policije i njihovih majki.

“Nisam nazvao sve Hrvate ustašama, zamisli kad bi netko nazvao sve Srbe četnicima. Tako sam nazvao ljude koji se vole tako ponašati bez razloga i misle da zato što nose uniformu mogu nekoga maltretirati bez razloga. Nema potrebe da se ispričavam nekome koga nisam vrijeđao. Nisam vrijeđao hrvatske građane ni bilo koga, ni Splićane. Mene su maltretirali splitski plavci”, dodao je Trifunović.

Foto: FoNet/ Aleksandar Levajkovic

Tagovi: Sergej Trifunović, Split
PROČITAJ I OVO
Ukrajinska vojska izgubila položaje na istoku zemlje
RATNA SREĆA
Ukrajinska vojska izgubila položaje na istoku zemlje
KIJEV - Borbe na istoku Ukrajine su se pogoršale, a ukrajinska vojska povukla se na nove položaje na barem tri mjesta duž bojišnice, rekao je u nedjelju vrhovni zapovjednik ukrajinskih oružanih snaga.
Macron: Francuska bi mogla nuklearnim oružjem braniti Europu
NEOČEKIVANO
Macron: Francuska bi mogla nuklearnim oružjem braniti Europu
PARIZ - Francusko nuklearno oružje trebalo bi biti dio debate o europskoj obrani, rekao je francuski predsjednik Emmanuel Macron skupini regionalnih novina u nedjelju, u komentarima koji su su izazvali oštre kritike njegovih političkih oponenata uoči EU izbora u lipnju.
Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om
PORUKE
Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om
ZAGREB - Član HDZ-ovog predsjedništva i tehnički potpredsjednik vlade te ministar branitelja Tomo Medved dao je izjavu za medije u kojoj je komentirao kako teku pregovori s Domovinskim pokretom za sastavljanje vladajuće većine. Kazao je da se pregovori nastavljaju u ponedjeljak.
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
JASNA PORUKA
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
ZAGREB - Vesna Vučemilović, članica Predsjedništva Hrvatskih suverenista, oglasila se sinoć na Facebooku i poručila da nikad neće glasati ni za kakav savez sa SDP-om i Možemo.
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
DVOJBE
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
ZAGREB - Njegove zadaće trebaju biti jasnije tako da i građani mogu shvatiti, zašto je on neophodan.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE