GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Plenković poručio Milanoviću: Može dvoboj, daj ostavku i može odmah

Plenković poručio Milanoviću: Može dvoboj, daj ostavku i može odmah
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.03.2024 / 11:27
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Predsjednik Vlade i HDZ-a u nedjelju je dao izjavu za medije, nakon mise u crkvi Svetog Blaža u Zagrebu.

Plenković je rekao da će izborni program uskoro izaći na vidjelo.

“Program je spreman, ovaj tjedan imamo finalne konzultacija sa županijskim čelnicima oko lista, vodimo razgovore s našim partnerima, onda ćemo održati sjednicu Nacionalnog odbora i onda objaviti program”, rekao je plenković.

Na pitanje hoće lineće biti znenađenja na listama, odgovorio je: “Ne. Nema tu nikakvih iznenađenja”.

SDP-ov Arsen Bauk prozvao je HDZ da još uvijek nema dogovorenu koaliciju.

“Oni se hvale?! Malo prije ih je bilo 10-11 pa su otpali jedan, dva, tri, četiri…. Vidjeli smo jučer propale prosvjede, ne zna se u kojem je gradu bilo lošije. Razvodnilo se to sve skupa jer jučer ničeg nema. Fabriciranje kriza kojih nema. U Hrvatskoj se živi puno bolje nego prije, naravno trebamo još raditi i truditi se. Fabriciranje krize nije prošlo. Kršitelj Ustava im je otjerao birače. Da je pomogao nešto ne bi se jučer dogodio ovakav fijasko gdje god su bili. Naravno da su ljudi konsternirani, zabrinuti pitaju se što sve s tim čovjekom nije u redu pa da radi ovakav cirkus i rušilački pohod na Ustav”, rekao je Plenković

“Kršitelj Ustava je jedna velika prevara. Prevara birača, prevara građana… Prevarili su s kampanjom da je normlano, nema ništa normalno, s njim očito nešto nije u redu. To govore svi. To je veliki problem. Kod njega je sve fejk i ovo što sad čini je kukavičko oponašanje. Ako je hrabar nek izađe na izbore i idemo, tu smo u istom kvartu, idemo tu u prvu jedinicu, ajmo se sučeliti. On je cijeli fejk. Može dvoboj, daj ostavku i može odmah”, rekao je Plenković o Milanoviću.

Tagovi: plenković, milanović
PROČITAJ I OVO
Ukrajinska vojska izgubila položaje na istoku zemlje
RATNA SREĆA
Ukrajinska vojska izgubila položaje na istoku zemlje
KIJEV - Borbe na istoku Ukrajine su se pogoršale, a ukrajinska vojska povukla se na nove položaje na barem tri mjesta duž bojišnice, rekao je u nedjelju vrhovni zapovjednik ukrajinskih oružanih snaga.
Macron: Francuska bi mogla nuklearnim oružjem braniti Europu
NEOČEKIVANO
Macron: Francuska bi mogla nuklearnim oružjem braniti Europu
PARIZ - Francusko nuklearno oružje trebalo bi biti dio debate o europskoj obrani, rekao je francuski predsjednik Emmanuel Macron skupini regionalnih novina u nedjelju, u komentarima koji su su izazvali oštre kritike njegovih političkih oponenata uoči EU izbora u lipnju.
Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om
PORUKE
Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om
ZAGREB - Član HDZ-ovog predsjedništva i tehnički potpredsjednik vlade te ministar branitelja Tomo Medved dao je izjavu za medije u kojoj je komentirao kako teku pregovori s Domovinskim pokretom za sastavljanje vladajuće većine. Kazao je da se pregovori nastavljaju u ponedjeljak.
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
JASNA PORUKA
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
ZAGREB - Vesna Vučemilović, članica Predsjedništva Hrvatskih suverenista, oglasila se sinoć na Facebooku i poručila da nikad neće glasati ni za kakav savez sa SDP-om i Možemo.
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
DVOJBE
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
ZAGREB - Njegove zadaće trebaju biti jasnije tako da i građani mogu shvatiti, zašto je on neophodan.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE