GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Plenković najavio rekonstrukciju vlade

Plenković najavio rekonstrukciju vlade
REKONSTRUKCIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.03.2022 / 19:26
Autor: SEEbiz
KARLOVAC - Premijer Andrej Plenković najavio je u utorak rekonstrukciju vlade za koju je dobio podršku svih stranačkih tijela i koalicijskih partnera.

"Dobio sam mandat da krenem u promišljanja o tome. Od danas do kad se to dogodi neću govoriti o tome ništa, već kada sve sve dogovorimo", rekao je.

"Ako je ministrica dobila neku prijetnju, ako je ta prijetnja išla prema mojoj ministrici, ženi na važnoj funkciji, ako se njoj prijeti, onda smatram da je to nešto što bih ja trebao znati. Ona smatra da imamo puno posla i da me ne bi trebala opterećivati", rekao je Plenković o aferi s Tramišak i prijetnjama.

"Mi imamo jako dobre odnose, ne moraju se meni ministri ispričavati. Ovo je situacija koju prema svojim kriterijima smatram bitnom temom za koju bi mi bilo draže da sam znao prije, a ne da znam iz medija. O ozbiljnosti prijetnji pitat će je policija", rekao je.

"Ja nisam čuo tu izjavu da Ćorić ne bi želio više biti u vladi. On je bio jedan od najaktivnijih na sastanku. Ćorić je danas išao na sastanak u Pariz. Njega ćete pitati želi li ostati i dalje. Mi smo danas govorili o cijeni nafte, struje i plina", dodao je Plenković.

Upitan je o Pupovcu i Miloševiću.

"Ja ništa još ni s kim nisam razgovarao. Nema nikakve priše u tom smislu, smatram da je dobro napraviti određene promjene, osnažiti vladu", dodao je.

"Rekonstrukcija je nešto što ću sam napraviti. U kojem opsegu i koliko, to ću ja odlučiti", kazao je. "Rekonstrukciju vlade, tu temu, to generiraju mediji. Ja bih vama puno radije tumačio druge stvari, pitanje Hrvata u BiH, što ćemo napraviti oko rasta cijene energenata", rekao je.

Tagovi: Ivan Anušić, Nataša Tramišak, andrej plenković, Tomislav Ćorić
PROČITAJ I OVO
DP na točki loma: Kako progutati SDSS u Vladi?
PREGOVORI
DP na točki loma: Kako progutati SDSS u Vladi?
ZAGREB - DP-ovci su se povukli kućama u Slavoniju i tamo razgovaraju kako doskočiti problemu oko SDSS-a u Vladi na što nikako ne pristaju.
Grbin: Plenkoviću treba psihijatar
OŠTRO
Grbin: Plenkoviću treba psihijatar
ZAGREB - Predsjednik SDP-a Peđa Grbin kaže da oni o imenima ne govore i da na sjednici Predsjedništva nisu govorili o tome.
Uhićen predsjednik gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma
UHIĆENJE
Uhićen predsjednik gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma
GOSPIĆ - Jutros je u Gospiću uhićen Mario Stilinović (50), voditelj Uprave šuma Podružnice Gospić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića.
Troskot: Ponudili smo Penavi poziciju predsjednika Sabora
OTKRIĆA
Troskot: Ponudili smo Penavi poziciju predsjednika Sabora
ZAGREB - Zvonimir Troskot iz Mosta je gostovao na N1 gdje je komentirao post-izborna preslagivanja i koalicije.
Nervozni Plenković udario po oporbi: Prave se bijeli kao snijeg
KANONADA
Nervozni Plenković udario po oporbi: Prave se bijeli kao snijeg
ZAGREB - Nakon što je prije neki dan najavio da će svaki dan davati izjave, premijer Andrej Plenković pred novinare je došao i nakon sjednice Vlade.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE