GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mondo INC Zagreb priključio se Euractiv mreži za Hrvatsku

Mondo INC Zagreb priključio se Euractiv mreži za Hrvatsku
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.12.2022 / 12:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Kompanija Mondo Inc. Zagreb postala je ekskluzivni partner EURACTIV mreže za Hrvatsku, što će joj omogućiti da čitateljima donosi sadržaj iz najutjecajnijih europskih medija.

EURACTIV je središnja medijska platforma za ravnopravnu raspravu predstavnika politike, gospodarstva i civilnog društva na području Hrvatske, Zapadnog Balkana i Europske unije. Naglasak je pritom stavljen na razmjenu stajališta i mišljenja između ključnih dionika, uključujući i predstavnike politike te gospodarstva, kao i civilnog sektora.

EURACTIV je specijaliziran za izvještavanje o politici na razini Europske unije i objedinjuje vijesti iz Europe u glavnom dnevnom biltenu The Capitals. Tako će od siječnja 2023. EURACTIV Hrvatska postati glavna go-to destinacija za pristup ovim sadržajima na hrvatskom jeziku.
“EURACTIV izražava zadovoljstvo što će mu novim partnerstvom u Hrvatskoj biti omogućen bolji protok informacija između Europske unije i njezine najmlađe države članice, osobito u kontekstu hrvatskog ulaska u eurozonu na dobrobit hrvatskih građana i EU kao cjeline. Radujemo se što ćemo čitateljima u Hrvatskoj omogućiti pristup vijestima iz cijele Europe, ali i što ćemo informirati ostale Europljane o događajima u Zagrebu i Hrvatskoj”, poručili su iz središnjice EURACTIVA u Bruxellesu.

“Kroz EURACTIV Hrvatska političari će dobiti priliku sudjelovati u raspravama i iznijeti svoje mišljenje o nizu tema, dok će za poslovni sektor ova platforma biti važan izvor podrške u planiranju poslovnih strategija. Za predstavnike civilnog društva ovo će značiti dašak svježeg zraka u obliku kritički orijentiranog, neovisnog i objektivnog prostora koji ispituje položaj Hrvatske unutar EU. Vjerujemo da će naši građani prepoznati EURACTIV kao mjesto gdje mogu dobiti informacije i doznati činjenice o širokom spektru tema vezanih uz EU koje utječu na njihov svakodnevni život. Uz to, platforma EUROACTIV omogućit će i da se glas Hrvatske bolje čuje u Europskoj uniji”, poručio je Norman Müller, direktor Mondo Inc. Zagreb.

Tagovi: Mondo INC Zagreb, Euractiv, Norman Müller
PROČITAJ I OVO
Ukrajinska vojska izgubila položaje na istoku zemlje
RATNA SREĆA
Ukrajinska vojska izgubila položaje na istoku zemlje
KIJEV - Borbe na istoku Ukrajine su se pogoršale, a ukrajinska vojska povukla se na nove položaje na barem tri mjesta duž bojišnice, rekao je u nedjelju vrhovni zapovjednik ukrajinskih oružanih snaga.
Macron: Francuska bi mogla nuklearnim oružjem braniti Europu
NEOČEKIVANO
Macron: Francuska bi mogla nuklearnim oružjem braniti Europu
PARIZ - Francusko nuklearno oružje trebalo bi biti dio debate o europskoj obrani, rekao je francuski predsjednik Emmanuel Macron skupini regionalnih novina u nedjelju, u komentarima koji su su izazvali oštre kritike njegovih političkih oponenata uoči EU izbora u lipnju.
Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om
PORUKE
Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om
ZAGREB - Član HDZ-ovog predsjedništva i tehnički potpredsjednik vlade te ministar branitelja Tomo Medved dao je izjavu za medije u kojoj je komentirao kako teku pregovori s Domovinskim pokretom za sastavljanje vladajuće većine. Kazao je da se pregovori nastavljaju u ponedjeljak.
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
JASNA PORUKA
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
ZAGREB - Vesna Vučemilović, članica Predsjedništva Hrvatskih suverenista, oglasila se sinoć na Facebooku i poručila da nikad neće glasati ni za kakav savez sa SDP-om i Možemo.
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
DVOJBE
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
ZAGREB - Njegove zadaće trebaju biti jasnije tako da i građani mogu shvatiti, zašto je on neophodan.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE