GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Milanović: Mučan trenutak, Turudić je najgori kandidat

Milanović: Mučan trenutak, Turudić je najgori kandidat
PREDSJEDNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.01.2024 / 13:15
Autor: SEEbiz / N1 info

ZAGREB - Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu povodom obilježavanja Međunarodnog dana obrazovanja te je tom prilikom dao izjavu za medije.

Problem je u Plenkoviću i njegovim vrtnim patuljcima koji dižu ruku za porobljavanje države”, započeo je Milanović.

Osvrnuo se na lex AP. “Iz bijesa i očaja okomio se na institut netajnosti istraga i istražnih radnjih.”

“Sad dolazi AP koji želi proganjati prije svega novinare jer ih se ne bi kazneno gonilo nego da odaju tko je ukazao na kazneno djelo”, dodao je predsjednik.

Osvrnuo se i na izbor novog šefa DORH-a. “Istovreemno ide natječaj, kakva farsa, za novog GDO, nakon što ih je potrošio nekoliko – Jelinić, koji je bio nesmotren, pa Zlata Hrvoj Šipek, neposredno prije izbora, kvarno, kukavički… Sad se radi ista priča i motivi su interesantni. Pojavljuje se taj nesretni Turudić. Baš njega, baš se na njemu inzistira, on kao papagaj ponavlja sve elemnte obrazloženja tog zloćudnog zakona lex AP, ono što Plenković želi čuti. On bi to sve zabranio, onemogućio da se u medijima sazna da su njegovi suradnici barabe i lopovi i to je meta cijele te priče i napora.”

“Kako to suzbiti? Vidim da nisam jedini koji tako misli i govori, tom lopovluku treba stati na kraj. Što smo prošli u vrijeme Sanadera, čiji je Turudić bio dečko, toga se možemo prisjećati kao falično vrijeme, ali vrijeme nevinosti u odnosu na voaj kupleraj danas”, nastavio je Milanović.

“Hrvate se preparira da budu poslušne životinje”, dodao je.

Za Turudića kaže da je stranački”dečko”, a pokušava ga se prodati kao osobu koja će uvesti reda. “Deklarirao se kao HDZ-ovac i nikom ništa, to je kao referenca?!”

“AP-ova konstatacija da je osudio predsjednika HDZa, da, ali u jednom od stranačkih obračuna kad je Sanader već izbačen kao obični politički otpad, to je napravio naš dečko, Ture, za kojeg se Sanader zalagao da bude na čelu Županijskog suda”, nastavio je dalje o Turuduiću.

“Vrlo mučan trenutak gdje od mnogih loših kandidata gdje ispliva daleko najgori od svih, čovjek koji bi trebao biti predmet istrage.”

Tagovi: milanović, plenković, turudić
PROČITAJ I OVO
Ukrajinska vojska izgubila položaje na istoku zemlje
RATNA SREĆA
Ukrajinska vojska izgubila položaje na istoku zemlje
KIJEV - Borbe na istoku Ukrajine su se pogoršale, a ukrajinska vojska povukla se na nove položaje na barem tri mjesta duž bojišnice, rekao je u nedjelju vrhovni zapovjednik ukrajinskih oružanih snaga.
Macron: Francuska bi mogla nuklearnim oružjem braniti Europu
NEOČEKIVANO
Macron: Francuska bi mogla nuklearnim oružjem braniti Europu
PARIZ - Francusko nuklearno oružje trebalo bi biti dio debate o europskoj obrani, rekao je francuski predsjednik Emmanuel Macron skupini regionalnih novina u nedjelju, u komentarima koji su su izazvali oštre kritike njegovih političkih oponenata uoči EU izbora u lipnju.
Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om
PORUKE
Medved: Vjerujem da ćemo se tijekom sljedećeg tjedna dogovoriti s DP-om
ZAGREB - Član HDZ-ovog predsjedništva i tehnički potpredsjednik vlade te ministar branitelja Tomo Medved dao je izjavu za medije u kojoj je komentirao kako teku pregovori s Domovinskim pokretom za sastavljanje vladajuće većine. Kazao je da se pregovori nastavljaju u ponedjeljak.
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
JASNA PORUKA
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
ZAGREB - Vesna Vučemilović, članica Predsjedništva Hrvatskih suverenista, oglasila se sinoć na Facebooku i poručila da nikad neće glasati ni za kakav savez sa SDP-om i Možemo.
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
DVOJBE
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
ZAGREB - Njegove zadaće trebaju biti jasnije tako da i građani mogu shvatiti, zašto je on neophodan.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE