GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Još nema tijela nestale Danke

Još nema tijela nestale Danke
POTRAGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.04.2024 / 08:18
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić, koja je prošlog utorka nestala u prigradskom naselju Banjsko polje, kod grada Bora u Srbiji.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je jučer da su privedene dvije osobe koje su priznale ubojstvo.

Uhićeni su radnici Javnog komunalnog poduzeća Vodovod Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora. Oni su automobilom naletjeli na Danku, zatim njeno tijelo stavili u gepek i odvezli na deponij. Policajci su pretraživali sporni deponij, ali još nisu našli tijelo.

Deponija na lokalnom Starobanjskom putu nije jedina koja se pretražuje, javila je iz Banjskog polja reporterka N1 televizije. Istaknula je kako je potraga proširena i na deponij u Majdanpeku. Provjerava se mogućnost da je jedan od osumnjičenika premjestio Dankino tijelo na drugu lokaciju dva dana nakon što je djevojčica stradala u prometnoj nesreći.

Portal Nova.rs objavio je detaljnu rekonstrukciju događaja na temelju jučerašnjeg obraćanja ministra unutarnjih poslova Bratislava Gašića.

13:10 Majka s djecom došla u Banjsko polje

13:22 Majka primjećuje da je Danka nestala

13:41 Majka javlja suprugu da je Danka nestala

13:45 Nestanak je prijavljen policiji

13:50 Majka uočava bijeli automobil

13:52 Osumnjičenici vozilom udaraju djevojčicu

13:55 Policija stiže na lokaciju

13:57 Dankin otac zaustavlja osumnjičene

13:59 Osumnjičenici odlaze na deponij

Načelnica policije Bojana Otović Pjanović uputila je sućut obitelji ubijene djevojčice i zahvalila im na suradnji, prenosi Telegraf. Otović Pjanović naglasila je da je istraga paralelno išla u više smjerova. Navela je kako su već drugog dana utvrdili da se bijela Fiat Panda kretala prometnicom blizu mjesta nestanka, kao i još 16 vozila.

Napomenula je da su se samo dva vozila vratila istim putem, uključujući spornu Fiat Pandu. "Nakon iscrpnog razgovora s majkom, jer je dijete bilo s njom, ona je zapazila dok je tražila dijete da je bijela Fiat Panda bila parkirana u blizini. Utvrdili smo da se radi o vozilu Vodovoda", kazala je Otović Pjanović za RTS.

Vozilo je bilo parkirano ispred ulaza u dvorište oko 13:50. "Eliminacijom svih tih vozila koja su išla i izašla, ostalo je sporno vozilo Fiat Panda. Nakon zaustavljanja kod ulaza, oni sjedaju u vozilo, kreću se 30 do 40 metara niz ulicu, djevojčica je bila s desne strane kolnika, išli su malom brzinom. Udarili su djevojčicu, osumnjičeni suvozač stavio ju je u gepek gdje je alat, odvezli su je do deponija", istaknula je Otović Pjanović.

Izjavila je kako su te informacije dobivene priznanjem osumnjičenih, ali i da su dodatno potvrđene usporednim metodama istrage koje su vršene, poput provjere GPS-a i njihovih mobitela. Navela je da su osumnjičenici dva dana nakon prometne nesreće premjestili tijelo.

Tagovi: danka, danka ilić, vučić, gašić, bor, Bojana Otović Pjanović
PROČITAJ I OVO
Milić nakon pregovora: U procesu smo približavanja
PREGOVORI
Milić nakon pregovora: U procesu smo približavanja
ZAGREB - Završio je večerašnji novi krug pregovora HDZ-a i DP-a.
Radić: Predsjedništvo DP-a potvrdilo da ne može biti dio većine sa SDSS-om i Možemo!
ODLUKE
Radić: Predsjedništvo DP-a potvrdilo da ne može biti dio većine sa SDSS-om i Možemo!
ZAGREB - Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta (DP) Mario Radić izjavio je u ponedjeljak da je DP na predsjedništvu stranke potvrdio da ne može biti dio većine u kojoj su SDSS i Možemo!
Anušić o pregovorima s DP-om: HDZ će brzo sastaviti Vladu
OČEKIVANJA
Anušić o pregovorima s DP-om: HDZ će brzo sastaviti Vladu
NOVA GRADIŠKA - Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić sudjelovao je na svečanosti obilježavanja 33. obljetnice osnutka 3. gardijske brigade "Kune" u Novoj Gradiški, a tom prilikom dao je i izjavu za medije.
Grbin nakon pregovora: Odluka što i kako dalje je na DP-u
PORUKE
Grbin nakon pregovora: Odluka što i kako dalje je na DP-u
ZAGREB - Nakon sastanka s predstavnicima Domovinskog pokreta, pred kamere je stao šef SDP-a Peđa Grbin.
Bačić: Nema razloga razmišljati o novim izborima
PORUKE
Bačić: Nema razloga razmišljati o novim izborima
ZAGREB - Potpredsjednik vlade i ministar graditeljstva Branko Bačić izrazio je danas uvjerenje da će HDZ s Domovinskim pokretom već ovaj tjedan razgovarati o završnom obliku koalicijskog sporazuma za sastavljanje nove vlade, poručivši da nema razloga razmišljati o novim izborima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE