GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HDZ o tajnim snimkama: Diverzija s ciljem da Penava pomogne dovesti Milanovićevu ljevicu na vlast

HDZ o tajnim snimkama: Diverzija s ciljem da Penava pomogne dovesti Milanovićevu ljevicu na vlast
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2024 / 07:22
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon što je u nedjelju Nacional objavio tajnu snimku na kojoj predsjednik HDZ-a Andrej Plenković vrijeđa nekadašnjeg stranačkog kolegu, a danas predsjednika Domovinskog pokreta i vukovarskog gradonačelnika Ivana Penavu, na Facebooku se oglasio HDZ.

“Diverzija s ciljem da Penava pomogne dovesti Milanovićevu ljevicu na vlast!

Snimka dijelova govora Andrej Plenković sa zatvorenog stranačkog sastanka koja je puštena u javnost još je jedna očajnička diverzija kojoj svjedočimo u ovoj kampanji. Naslovi koji se izvlače u dijelu medija uopće ne odražavaju poruke koje je predsjednik #HDZ i #VladaRH odaslao biračima Domovinskog pokreta i #MOST. Štoviše, diverzija je poduzeta nakon što je Plenković opetovano poručivao tim biračima da ih poštuje & da ih poziva da se vrate svojoj matici – HDZ-u.

Što se samog sadržaja govora tiče, u njemu nema ništa novo što o pojedincima u #DP i MOST-u on već nije javno izrekao, a to je da žele zauzeti mjesto HDZ-a i da izmišljaju laži o našoj politici, praveći se većim domoljubima, Hrvatima i vjernicima od svih drugih, i to premda su se protivili Zakonu o hrvatskom jeziku & premda su doveli #SDP na Pantovčak, a sada s njim najavljuju i postizbornu koaliciju.

Radi se o akterima koji su poznati po huškanju, govoru mržnje i najgorem vrijeđanju u javnom prostoru; koji su relativizirali čak i teroristički napad na Trgu sv. Marka. Posebno je odvratno to što – zlorabeći žrtvu Grada Heroja ?? – na izbornim plakatima šire gnjusne laži o tome da premijer slavi obilježavanje pada #Vukovar. A sami Penava bez potpore te iste HDZ-ove Vlade ne bi mogao realizirati nijedan projekt u Vukovaru!

Ova snimka, koja je zamišljena kao diverzija, na kraju je samo još jedna potvrda da je Plenković dosljedan u svojim stavovima. Uvijek je naglašavao, kako smo već naveli, da cijeni birače desnice i njihove vrijednosti te ih je pozivao da se vrate svojoj matici kako ih Penava, Grmoja i slični ne bi ponovno iskoristili radi dovođenja proturazvojne ljevice i Milanovića na vlast.

Uostalom, jedan od vodećih kandidata ljevice Boris Lalovac danas je otvoreno pozvao MOST i DP u zamišljenu SDP-a Vladu”, napisali su sinoć.

Tagovi: hdz, milanović, penava, plenković
PROČITAJ I OVO
Anušić o pregovorima s DP-om: HDZ će brzo sastaviti Vladu
OČEKIVANJA
Anušić o pregovorima s DP-om: HDZ će brzo sastaviti Vladu
NOVA GRADIŠKA - Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić sudjelovao je na svečanosti obilježavanja 33. obljetnice osnutka 3. gardijske brigade "Kune" u Novoj Gradiški, a tom prilikom dao je i izjavu za medije.
Grbin nakon pregovora: Odluka što i kako dalje je na DP-u
PORUKE
Grbin nakon pregovora: Odluka što i kako dalje je na DP-u
ZAGREB - Nakon sastanka s predstavnicima Domovinskog pokreta, pred kamere je stao šef SDP-a Peđa Grbin.
Bačić: Nema razloga razmišljati o novim izborima
PORUKE
Bačić: Nema razloga razmišljati o novim izborima
ZAGREB - Potpredsjednik vlade i ministar graditeljstva Branko Bačić izrazio je danas uvjerenje da će HDZ s Domovinskim pokretom već ovaj tjedan razgovarati o završnom obliku koalicijskog sporazuma za sastavljanje nove vlade, poručivši da nema razloga razmišljati o novim izborima.
Pedro Sanchez najavio da će ostati španjolski premijer
NAJAVE
Pedro Sanchez najavio da će ostati španjolski premijer
MADRID - Španjolski premijer Pedro Sanchez najavio je da neće podnijeti ostavku te da će ostati na mjestu premijera.
Pavliček: Ne bi me čudilo da se Vučemilović već dogovorila s HDZ-om
SUVERENISTI
Pavliček: Ne bi me čudilo da se Vučemilović već dogovorila s HDZ-om
ZAGREB - Nakon Domovinskog pokreta (DP) i Mosta tijekom prošlog vikenda još je jedna oporbena stranka ostala suočena s osipanjem svojih saborskih redova.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE