GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hajdaš Dončić: Možemo reći da je Hrvatska odabrala promjene

Hajdaš Dončić: Možemo reći da je Hrvatska odabrala promjene
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.04.2024 / 19:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U 19 sati stigle su i prve izlazne ankete, prema kojima Rijeke pravde osvajaju 44 mandata.

Iz šatora koji je smješten ispred zagrebačkog stožera SDP-a, u kojem su se već počeli okupljati članovi i simpatizeri, Mirela Ahmetović se zahvalila svima koji su velikom izlaznošću rekli kako im je dosta.

Komentirajući 44 mandata koje im daju izazne ankete, Ahmetović je rekla kako u ankete nema puno povjerenja. "Vi znate da su se ankete do sada dosta pokazivale pogrešne, ja osobno nisam sigurna u ankete, ali sam sigurna da građani žele promjene, unatoč svom muljanju koje se danas događalo na biračkim mjestima, od muljanja s kutijama, do ne davanja potvrda za glasovanje", naglasila je Ametović.

"Važno je da su građani rekli da im je dosta. Mogu reći da je ovdje ogromna gužva u ovom šatoru, a ja osobno ne sumnjam u svoju osmu izbornu jedinicu koju smo cijelu prošli i dobili veliku podršku ljudi i upravo će ta jedinica postati perjanica demokracije", rekala je Ahmetović i naglasila kako je sigurna u želju hrvatskih građana da kažu da im je dosta.

Iz SDP-ovog stožera na Iblerovom trgu stigle su i prve reakcije na izlazne ankete. Podpredsjednik stranke Siniša Hajdaš Dončić rekao je kako su zadovoljni, prije svega s velikom izlaznošću, no potrebno je pričekati službene rezutate.

"Možemo reći da je Hrvatska odarala promjene. Gledajući rezultate stranaka lijevo od centra, ja sam optimist i mislim da će rezultati biti čak i bolji od ovih anketa. Tijekom večeri mandati će se sigurno mijenjati, jer ima puno ovih rubnih mandata", naglasio je Hajdaš Dončić komentirajući izlazne ankete objavljene u 19 sati.

Od onih izbornih jedinica u kojima Rijeke pravde mogu ugrabiti mandat više, Hajdaš Dončić je rekao kako očekuje da će to biti u prvoj, šestoj i u Slavoniji. "Važno je da je Hrvatska odabrala promjenu na ovim izborima, no pričekajmo službene rezultate", oprezan je Hajdaš Dončić u prvim reakcijama.

Tagovi: Hajdaš Dončić, SDP
PROČITAJ I OVO
Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ
SLIKOVITO
Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ
ZAGREB - Novoizabrani saborski zastupnik Nino Raspudić danas je na N1 televiziji govori o pregovorima o sastavljanju većine.
Banožić optužen na dan kad su stigli Rafalei
OPTUŽNICA
Banožić optužen na dan kad su stigli Rafalei
ZAGREB - Gotovo pola godine nakon što je u prometnoj nesreći ubio 40-godišnjeg Gorana Šarića, vinkovačko tužiteljstvo je podignulo optužnicu protiv bivšeg ministra obrane Marija Banožića. Optužnica je podignuta 25. travnja, na dan kada su Rafalei stigli u Hrvatsku.
Ovo je nova Vlada Srbije
VUČEVIĆ PREMIJER
Ovo je nova Vlada Srbije
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke i mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević predložio je imena novih ministara u Vladi Srbije.
Nova akcija europskih tužitelja: Uhićene su tri osobe
UHIĆENJA
Nova akcija europskih tužitelja: Uhićene su tri osobe
ZAGREB - Europsko tužiteljstvo provelo je još jednu akciju u Hrvatskoj - uhićene su tri osobe zbog sumnje da su počinile kazneno djelo subvencijske prijevare "teške" oko 2,5 milijuna eura, a vezane za obnovu nakon potresa.
Škoro o Radiću i Penavi: Majka me naučila da, kada nemam nešto lijepo za reći, bolje da ne kažem ništa
POST FESTUM
Škoro o Radiću i Penavi: Majka me naučila da, kada nemam nešto lijepo za reći, bolje da ne kažem ništa
ZAGREB - Osnivač Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro dao je intervju u RTL Direktu, gdje je komentirao aktualnu političku situaciju i postizborne pregovore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE