GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalija Orešković HDZ-ovcima poručila: Bando prokleta

Dalija Orešković HDZ-ovcima poručila: Bando prokleta
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.07.2023 / 17:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Društvenim mrežama širi se isječak s jučerašnje sjednice Sabora u kojem je Dalija Orešković, zastupnica Stranke s imenom i prezimenom, izgubila živce zbog komentara iz redova vladajućih.

“U ovakvoj situaciji kad državu potresa ovako velika korupcijska afera koja stvarno predstavlja dokaz da imamo mafiju na vlasti, vi ćete raditi točno – što? Slati poruke da institucije rade svoj posao. Koje institucije? Ove koje ste razrušili? Gdje nam je DORH? Gdje nam je USKOK? USKOK, u kojem imamo tridesetak pravosudnih djelatnika. Recite mi s kojim to resursima, s kojom to snagom će oni sada udariti na Andreja Plenkovića i reći, evo, činjenica je da je on potpisnik ključnih uredbi o plinskom poslovanju, što ga čini glavnom metom i jednim od glavnih osumnjičenika?”, piše Tportal.

“Spomenite mi još jednom da mrzim sve hrvatsko i – časna riječ – proganjat ću vas jednog po jednog i u sabornici i izvan nje nakon ovog mandata! I vi ćete meni danas govoriti o domoljublju? E pa nećete! I ponovit ću ono što sam rekla za ovom saborskom govornicom dok me štiti saborski imunitet zbog svega što ste u Hrvatskoj napravili u proteklih 30 godina. Još jednom vam poručujem – bando prokleta!” kazala je Orešković.

Tagovi: Dalija OreškoviĆ, hdz
PROČITAJ I OVO
Raznesen bankomat u Vukomercu
PLJAČKA
Raznesen bankomat u Vukomercu
ZAGREB - Nakon deset dana pauze, nepoznati razbojnik ili, pak, više njih ponovno su se okomili na bankomat.
Mogu li HDZ i DP do većine bez manjinaca? Ovo su tri scenarija
KAKO DO VEĆINE?
Mogu li HDZ i DP do većine bez manjinaca? Ovo su tri scenarija
ZAGREB - Formalnih pregovora oko sastavljanja nove vladajuće većine jučer nije bilo zbog obilježavanja oslobodilačke akcije Bljesak i prvomajskog praznika, ali to naravno ne znači da mobiteli nisu radili.
Građevinski sektor na mukama zbog manjka radnika
MUKE
Građevinski sektor na mukama zbog manjka radnika
ZAGREB - Nedostatak djelatnika, visoke cijene rada i materijala usporavaju oporavak građevinskog sektora, pokazalo je istraživanje konzultantske kuće Horváth, u kojem je sudjelovalo više od 30 članova upravnih odbora građevinskih kompanija.
Tomašević: Nećemo podržati Penavu za predsjednika Sabora
JASNA PORUKA
Tomašević: Nećemo podržati Penavu za predsjednika Sabora
ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević se osvrnuo na proslavu Praznika rada, ali i druge političko-društvene teme.
Večeras novi potres kod Slunja
UZNEMIRENOST
Večeras novi potres kod Slunja
SLUNJ - Područje Slunja pogodio je još jedan potres magnitude 3.8 po Richteru, javlja Seizmološka služba RH. Potres je udario u 19.03 sati, a epicentar je bio oko 15 km južno od Slunja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE