GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brnabić: Sustav nije zakazao

Brnabić: Sustav nije zakazao
DAN POSLIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.05.2023 / 20:37
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Komentirajući tragediju, premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se ne slaže s onima koji govore da je sustav zakazao.

"Ako sustav negdje nije zakazao, čini mi se da u ovom slučaju nije”, rekla je Brnabić, prenosi Nova.rs.

"Istraga se nastavlja i forenzika njegovog telefona. Neće biti lako implementirati neke od mjera (koje je Vlada Srbije danas donijela, op.a). Tehnološki je jako teško“, istaknula je Brnabić.

Počast stradalim učenicima ispred škole "Vladislav Ribnikar" odao je i patrijarh Porfirije. Poručio je da je u ovim trenucima najispravnijeda šutnja bude molitva.

"Važno je da ne tražimo vanjske uzroke takve tragedije, oni su puno dublji i leže u nama i svugdje oko nas, a svatko oko nas je sa svog mjesta i odgovoran za sve što postoji oko nas i pridonosi bilo to poboljšanje ili pad, tako da kao što svi zajedno osjećamo bol, trebamo svi zajedno potruditi se da budemo bolji“, poručio je, između ostalog, patrijarh Porfirije.

Gimnazija "Ruđer Bošković" se oglasila o današnjem napadu nožem.

“Danas oko 13 sati bivša učenica (15) Gimnazije Ruđer Bošković došla je posjetiti svoju prijateljicu koja pohađa našu školu. Nakon što je bivša učenica prošla osiguranje i prijavila da je došla u posjet prijatelju, neko je vrijeme provela u školi bez ikakvih naznaka da bi moglo doći do bilo kakvog incidenta. Za vrijeme malog odmora, između dva sata, bivša učenica iznenada je u hodniku gimnazije izvadila kuhinjski nož koji je sakrila kod sebe, s leđa prišla učeniku (15) i ubola ga u predjelu ramena. Učenik je zadobio lakšu tjelesnu ozljedu", stoji u priopćenju škole.

Troje nastavnika koji su bili prisutni u hodniku odmah su reagirali i zaštitili prisutnu djecu, a tijekom oduzimanja noža bivšoj učenici jedna nastavnica je zadobila dvije posjekotine, kažu iz škole.

Tagovi: Ana Brnabić, masakr u školi u Beogradu, patrijarh Porfirije
PROČITAJ I OVO
Biden pod pritiskom zbog prodaje oružja Izraelu
PRITISCI
Biden pod pritiskom zbog prodaje oružja Izraelu
WASHINGTON - Gotovo 90 kongresnika i dužnosnika Demokratske stranke pozvalo je jučer predsjednika Joea Bidena da razmotri prekid prodaje oružja Izraelu ako izraelska vlada ne korigira odnos prema dostavi humanitarne pomoći Gazi.
Penava: Približili smo stajališta s HDZ-om
PRIBLIŽAVANJE
Penava: Približili smo stajališta s HDZ-om
ZAGREB - "Pozicije su otvorene, sredinom idućeg tjedna vrlo ću otvoreno moći komunicirati ili da smo jako blizu dogovora ili od te priče neće biti ništa. Današnji dojmovi su pozitivni."
Plenković blizu dogovora o većini s 80 ruku
PREGOVORI
Plenković blizu dogovora o većini s 80 ruku
VUKOVAR - Pregovori između HDZ-a i Domovinskog pokreta nastavljeni su danas u Vukovaru na neformalnom sastanku, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, nova saborska većina, iako još nije dogovorena, mogla bi se oformiti s 80 ruku.
Bivši pomoćnik Nine Obuljen dobio jednomjesečni pritvor
PRITVOR
Bivši pomoćnik Nine Obuljen dobio jednomjesečni pritvor
ZAGREB - Zagrebački Županijski sud je odredio mjesečni pritvor Davoru Trupkoviću, bivšeg bliskom pomoćniku HDZ-ove ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek, javlja HRT.
Puhovski: Pupovac bi se mogao sam povući
ANALITIČARI
Puhovski: Pupovac bi se mogao sam povući

ZAGREB - Politički analitičar i profesor Žarko Puhovski gostovao je u N1 Newsroomu s Ankom Bilić Keserović i komentirao sastavljanje većine nakon parlamentarnih izbora održanih 17. travnja.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE