GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Banožić teško ozlijeđen, po magli pretjecao kamion?

Banožić teško ozlijeđen, po magli pretjecao kamion?
TEŠKE POSLJEDICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.11.2023 / 13:01
Autor: SEEbiz
VINKOVCI - Ravnatelj Opće bolnice Vinkovci Krunoslav Spočić dao je izjavu o zdravstvenom stanju ministra Marija Banožića.

- U našu bolnicu je zaprimljen gospodin Mario Banožić nakon prometne nesreće. Nakon primarne obrade i zbrinjavanja utvrđeno je da se radi o težim tjelesnim ozljedama, koje u ovom trenutku nisu bile opasne po život. A zbog potrebe za neurokirurškim nadzorom i opservacijom prebačen je u KBC Osijek. Imao je teže tjelesne ozljede, tipa nagnječenje mozga, ali cijelo vrijeme je gospodin Banožić bio pri svijesti, u kontaktu, ali su teške tjelesne ozljede, kazao je dr. sc. Krunoslav Šporčić, ravnatelj Opće županijske bolnice Vinkovci. Upitan o tome je li vozač kombija preminuo na mjestu, rekao je samo kako je jedina osoba koja je dovedena u bolnicu ministar Banožić.

Kako smo neslužbeno doznali, vozač kombija koji je poginuo u jutrošnjoj prometnoj nesreći kod Vinkovaca je 40-godišnjak iz Privlake. Riječ je o vlasniku obrta za građevinske radove, koji je vjerojatno išao na neko gradilište prema Vinkovcima. Iza njega su ostali supruga i dvoje maloljetne djece.

Očevici prometne nesreće za portal Danica su rekli da je ministar Banožić Jeepom neoprezno pretjecao kamion na maglovitoj cesti na kojoj je bila smanjena vidljivost te se izravno zabio u kombi koji je dolazio iz suprotnog smjera.

24 sata piše da je ministar Banožić vozio svoj osobni automobil Jeep. Do nesreće je došlo kada je pretjecao kamion pa se sudario s kombijem, a na cesti je bila gusta magla.

Tagovi: Mario Banoži, banožić, nesreća, kbc osijek, KRUNOSLAV SPOČIĆ
PROČITAJ I OVO
Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ
SLIKOVITO
Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ
ZAGREB - Novoizabrani saborski zastupnik Nino Raspudić danas je na N1 televiziji govori o pregovorima o sastavljanju većine.
Banožić optužen na dan kad su stigli Rafalei
OPTUŽNICA
Banožić optužen na dan kad su stigli Rafalei
ZAGREB - Gotovo pola godine nakon što je u prometnoj nesreći ubio 40-godišnjeg Gorana Šarića, vinkovačko tužiteljstvo je podignulo optužnicu protiv bivšeg ministra obrane Marija Banožića. Optužnica je podignuta 25. travnja, na dan kada su Rafalei stigli u Hrvatsku.
Ovo je nova Vlada Srbije
VUČEVIĆ PREMIJER
Ovo je nova Vlada Srbije
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke i mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević predložio je imena novih ministara u Vladi Srbije.
Nova akcija europskih tužitelja: Uhićene su tri osobe
UHIĆENJA
Nova akcija europskih tužitelja: Uhićene su tri osobe
ZAGREB - Europsko tužiteljstvo provelo je još jednu akciju u Hrvatskoj - uhićene su tri osobe zbog sumnje da su počinile kazneno djelo subvencijske prijevare "teške" oko 2,5 milijuna eura, a vezane za obnovu nakon potresa.
Škoro o Radiću i Penavi: Majka me naučila da, kada nemam nešto lijepo za reći, bolje da ne kažem ništa
POST FESTUM
Škoro o Radiću i Penavi: Majka me naučila da, kada nemam nešto lijepo za reći, bolje da ne kažem ništa
ZAGREB - Osnivač Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro dao je intervju u RTL Direktu, gdje je komentirao aktualnu političku situaciju i postizborne pregovore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE