GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Anušić se oglasio: Posebno hvala Plenkoviću...

Anušić se oglasio: Posebno hvala Plenkoviću...
NOVI MINISTAR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.11.2023 / 19:41
Autor: SEEbiz
OSIJEK - Osječko-baranjski župan Ivan Anušić izjavio je danas da mu je iznimna čast što je predložen za novog ministra obrane i potpredsjednika vlade te da je spreman dati sve od sebe kako bi očuvao, dodatno osnažio i osuvremenio Hrvatsku vojsku i sve njene sastavnice.

U izjavi medijima Anušić je na potpori zahvalio stranačkim kolegama i koalicijskim partnerima, ali prije svega predsjedniku vlade i HDZ-a Andreju Plenkoviću, koji mu je ukazao povjerenje. "Nastavljamo izvrsnu suradnju koju smo ostvarili u proteklim godinama radeći na ključnim temama za boljitak Hrvatske i hrvatskog naroda te Slavonije, kao i u okviru pobjedničkog tima Odvažno za Hrvatsku iz razdoblja unutarstranačkih izbora", kazao je.

Istaknuo je da je resor Ministarstva obrane iznimno važan za Hrvatsku i da je u potpunosti spreman dati sve od sebe kako bi suradnici i on očuvali te dodatno osnažili i osuvremenili Hrvatsku vojsku i sve njene sastavnice.

Smatra da mu višegodišnje iskustvo u politici, koje ima kao načelnik općine Antunovac, saborski zastupnik i župan Osječko-baranjske županije te kao dragovoljac Domovinskog rata, daje referencu da će ovu časnu dužnost moći obnašati odgovorno.

"Raduje me što će priliku na mjestu župana dobiti moj dosadašnji zamjenik Mato Lukić, kojem želim puno uspjeha u vođenju Osječko-baranjske županije. Nadam se da ću ovu priliku iskoristiti i da ću napraviti sve što je u mojoj moći za Hrvatsku vojsku, hrvatsku državu i hrvatski narod", istaknuo je Anušić.

Tagovi: anušić, plenković, hdz
PROČITAJ I OVO
Djevojčica iz Crne Gore uhićena u Grazu: Planirala teroristički napad
UHIĆENJE
Djevojčica iz Crne Gore uhićena u Grazu: Planirala teroristički napad

GRAZ - Četrnaestogodišnja djevojčica, državljanka Crne Gore, uhićena je danas u Grazu zbog sumnje da je planirala teroristički napad nožem u centru grada, priopćila je policija.

Šušnjar: Ući ću u ministarstvo, snimiti situaciju i onda ćemo gledati što dalje
PORUKE
Šušnjar: Ući ću u ministarstvo, snimiti situaciju i onda ćemo gledati što dalje
ZAGREB - "Ja mislim da ću se dobro snaći, punoljetan sam u odvjetništvu. Odvjetništvo daje širinu, pogotovo iz aspekta podrške koju smo pružali do sad gospodarskim subjektima kao odvjetnici, tako da mislim da će ići dobro jedno s drugim", rekao je novi ministar gospodarstva Ante Šušnjar za RTL na pitanje kako će se snaći u novoj ulozi.
Stanje Roberta Fica stabilno, no i dalje ozbiljno
NAKON ATENTATA
Stanje Roberta Fica stabilno, no i dalje ozbiljno
BRATISLAVA - Zdravstveno stanje slovačkog premijera Roberta Fica je stabilno, no i dalje je ozbiljno, rekao je u subotu slovački ministar zdravstva.
Milanović: DP-ovi birači sigurno nisu glasali za Plenkovića
PREDSJEDNIK
Milanović: DP-ovi birači sigurno nisu glasali za Plenkovića
ZAGREB - "Ovo nije nova vlada, to je stara vlada, sve isto, i premijer je isti i samo neka prijeti i upire prstom."
Bulj vrlo oštro odgovorio Mlinariću
REAKCIJE
Bulj vrlo oštro odgovorio Mlinariću
ZAGREB - Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe u Novom danu je gostovao kod naše Sandre Križanec i tom prilikom odgovorio na napade i prozivke iz oporbe. Naime, oporba ga kritizira i naziva nevjerodostojnim jer je u kampanji govorio da neće ići s HDZ-om.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE